Új trailert kapott a The Last of Us Part 2, és azt is sejtjük, miért

Player
-
 20.12.04 09:59Film

Az Abby főszereplésével készült új trailer egyrészt a videojátékos díjszezonban csinál reflektorfényt a játéknak, másrészt pedig szerintünk egy hamarosan érkező PlayStation 5-ös frissítésnek ágyaz meg, ami ad majd egy kis grafikai és teljesítménybeli tuningot az idei év egyik legjobb alkotásának. Remélhetőleg igazunk lesz.

5 kapcsolódó hír

Abbyvel borzolja a kedélyeket a The Last of Us Part 2 új sztorielőzetese

IGN
-
 20.12.03 19:12Gaming

Igen, új előzetes!. Bár a The Last of Us Part 2 már egy ideje játszható és elérhető, azonban a Naughty Dog kiadott egy új előzetest a játékhoz, ami ugyan Abby történetére fókuszál, de lehet, hogy a nextgen frissítésnek is megágyaz.

Új előzetest kapott a The Last of Us Part II, főszerepben Abbyvel

GameStar
-
 20.12.03 15:43Gaming

Most, hogy közel fél év eltelt a megjelenés óta, a PlayStation már bátrabban mutogatja a The Last of Us Part II másik főszereplőjét.

Megkésett előzetes mesél nekünk a The Last of Us Part 2 Abby-jéről

Game Channel
-
 20.12.04 08:00Gaming

Bár hosszú hónapok teltek el azóta, hogy megjelent a boltok polcain a The Last of Us Part 2, azonban sokan még mindig nem tudják - spoiler következik -, hogy a játéknak van egy második főszereplője is Abbey képében. Ez azért lényeges, mert a megjelenés előtt erről szinte semmit sem mondott vagy mutatott a Naughty Dog csapat...

A God of War főhőse is csatlakozik a Fortnite-hoz, de teljes pompájában csak PS5-ön érkezik meg

GameStar
-
 20.12.04 16:20Gaming

A Sony egyik legjobb PlayStation exkluzív címe beköszönt a battle royale-ba egy crossover erejéig.

Egy rakás PS5 exkluzív készül, köztük a Marvel’s Spider-Man 2 és a Days Gone 2

Leet
-
 20.12.03 18:00Gaming

Azt hiszem, abban talán mindenki egyetért, hogy a PlayStation 4 legnagyobb erőssége a single player játékok voltak. Az olyan címek, mint a God of War, a Bloodborne, a Marvel’s Spider-Man, a The Last of Us, a Ghost of Tsushima rendesen megmozgatta a PS közösséget. A jó hír, hogy a Sony nem szeretne szakítani a történetalapú