Tizenegy nyugat-nógrádi temetőt fejlesztenek a Magyar Falu Programban

Nool
-
 20.12.03 06:55Belföld

A Magyar Falu Programban több mint ötvenmillió forintot nyert el tizenegy nyugat-nógrádi település a temetőik infrastruktúrájának fejlesztésére. A támogatásokból többek között urnafalak épülnek, temetőkerítések újulnak meg, illetve van, ahol a ravatalozót korszerűsítik.

4 kapcsolódó hír

Tizenkét nógrádi településen újulnak meg az óvodaudvarok és a játszóterek

Nool
-
 20.12.04 06:57Belföld

A Magyar Falu Program óvodai játszóudvar vagy közterületi játszótér fejlesztése című kiírásán újabb tizenkét nyugat-nógrádi település nyert el támogatást, több mint 49 millió forint értékben.

A Magyar Falu program támogatásával újult meg a vöröstói épület

Veol
-
 20.12.04 07:00Megyei

Kontrát Károly országgyűlési képviselő ebben a nehéz helyzetben, a vírusjárvány közepette is fontosnak tartja, hogy – a szabályokat betartva – személyesen is megjelenjen a választókörzetéhez tartozó településeken.

A nyugati Balaton-part minden strandja nyert az MTÜ kiírásán

Zaol
-
 20.12.03 14:00Megyei

Több mint nyolcvan szabadvízi strand újulhat meg országszerte a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfejlesztési programjának negyedik ütemében. A mostani pályázati körben valamennyi zalai nyugat-balatoni fürdőhely kapott támogatást fejlesztéseihez. A pénzt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) év végéig folyósítja a településeknek.

Így újulhatnak meg a balatoni strandok

hírbalaton
-
 20.12.04 09:53Belföld

Országszerte több mint nyolcvan szabadvízi strand újul meg a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) strandfejlesztési programjának negyedik ütemében. A beruházások kétharmada a Balatonnál valósul meg. A győztesek, helyenként, átlagosan 30 millió forintból korszerűsíthetnek. A fonyódi önkormányzat hét strand fejlesztésére pályázott. Jól…