Elítélték a férfit, aki különös kegyetlenséggel ölte meg hatéves unokahúgát

168.hu
-
 20.12.02 21:06Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.

21 kapcsolódó hír

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit hatéves unokahúga megölése miatt

888.hu
-
 20.12.02 16:38Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt, nem jogerősen, egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.

20 év fegyház gyermekgyilkosságért

HírTV
-
 20.12.03 12:15Baleset-bűnügy

Első fokon 20 év fegyházbüntetésre ítélték azt a húszas évei elején járó férfit, aki tavaly tavasszal Szekszárdon megölte 6 éves unokatestvérét.

Megölte hatéves unokahúgát, húsz évet kaphat

ATV
-
 20.12.02 17:19Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán - tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.

20 évet kapott a férfi, aki megölte az unokahúgát

NLC
-
 20.12.02 18:02Baleset-bűnügy

Húsz év fogházra ítélték nem jogerősen a fiatal férfit, aki tavaly megölte hatéves unokahúgát.

Húsz év fegyházra ítéltek egy szekszárdi férfit hatéves unokahúga megölése miatt

Blikk
-
 20.12.02 19:00Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt nem jogerősen húsz év fegyházra ítélt egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.

Húsz év fegyházra ítéltek a szekszárdi gyerekgyilkost, aki kivégezte hatéves unokahúgát

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férf

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit hatéves unokahúga megölése miatt Szekszárdon

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék – tudatta a bíróság sajtótitkársága. A közlemény szerint a húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az elsőfokú bíróság aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött,…

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit hatéves unokahúga megölése miatt Szekszárdon

Propeller
-
 20.12.02 16:23Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel. A közlemény szerint a húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az elsőfokú bíróság aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik…

Szörnyű: brutálisan meggyilkolta 6 éves unokahúgát a szekszárdi férfi

Metropol
-
 20.12.02 21:45Baleset-bűnügy

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán.

Első fokon életfogytiglani börtönre ítélte a magyar bíróság az ISIS-tag F. Hasszánt

Infostart
-
 20.12.03 15:22Baleset-bűnügy

Életfogytiglanra ítélte emberiesség elleni, emberölésekkel megvalósított bűntett miatt F. Hasszán szír férfit, az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék csütörtökön első fokon. A vádlott leghamarabb harminc év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Húsz év fegyházbüntetés a gyerekgyilkosnak

Teol
-
 20.12.02 13:45Baleset-bűnügy

Húsz év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte szerdán a Szekszárdi Törvényszék zárt tárgyaláson K. Dánielt.

Életfogytiglanra ítélte az Iszlám Állam katonáját a Fővárosi Törvényszék

Hírklikk
-
 20.12.03 14:13Baleset-bűnügy

Életfogytiglanra ítélte emberiesség elleni, emberölésekkel megvalósított bűntett miatt Haszan F. szír férfit, az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék csütörtökön első fokon. A vádlott leghamarabb harminc év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Elítélték a szeretőjét és élettársát kis híján felgyújtó baranyai férfit

Bama
-
 20.12.03 09:29Baleset-bűnügy

A Pécsi Törvényszék a december 2-án megtartott tárgyaláson a vádlott férfit két rendbeli emberölés előkészületének bűntette miatt – halmazati büntetésül – 2 év 2 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte – közölte a szervezet.

Életfogytiglanra ítélte az Iszlám Állam katonáját a Fővárosi Törvényszék

Promenad
-
 20.12.03 14:04Baleset-bűnügy

Életfogytiglanra ítélte emberiesség elleni, emberölésekkel megvalósított bűntett miatt Hassan F. szír férfit, az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék csütörtökön első fokon. A vádlott leghamarabb harminc év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Szeretőjével, s annak férjével is végezni akart egy férfi Baranyában

A Pécsi Törvényszék a kedden megtartott tárgyaláson egy férfit két rendbeli emberölés előkészületének bűntette miatt - halmazati büntetésül - 2 év 2 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.    A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a sértett férfi és nő házastársak, egy baranyai faluban, családi házban élnek.A sértett

20 év fegyházat kaphat a férfi, aki megölte hatéves unokahúgát

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel. A közlemény szerint a húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az elsőfokú bíróság aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik…

Kishíján felgyújtotta élettársát és annak szeretőjét ez a baranyai férfi, ez vár most rá!

A Pécsi Törvényszék a 2020. december 2-án megtartott tárgyaláson M. Zs. vádlott férfit két rendbeli emberölés előkészületének bűntette miatt – halmazati büntetésül – 2 év 2 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Szörnyű: Megölte hatéves unokahúgát egy férfi Magyarországon

Parameter
-
 20.12.03 09:27Határtalan

A közlemény szerint a húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az elsőfokú bíróság aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés, továbbá lopás vétségének kísérlete miatt szabta ki a halmazati büntetést. A védelem…

Kifigyelték, majd kirabolták a veszprémi férfit

Veol
-
 20.12.03 07:00Baleset-bűnügy

A többszörösen büntetett vádlott hárommillió forintos zsákmányra tett szert. A bíróság jogerősen három év fegyházra ítélte.

Hollandiából hozatott drogból akarta fizetni hiteleit a férfi

Kemma
-
 20.12.03 15:12Baleset-bűnügy

A Tatabányai Törvényszék a bűnösségét beismerő férfivel szemben 6 év 10 hónap fegyház fokozatú szabadságvesztést és 5 év közügyektől eltiltást szabott ki.