Groupama: A gazdák egész évben keményen dolgoztak, az időjárás sok kárt okozott

A koronavírus-járvány ellenére a gazdák egész évben keményen dolgoztak, a szélsőséges időjárási jelenségek azonban idén is komoly kihívások elé állították őket. A Groupama Biztosító adatai szerint 2020-ban a legnagyobb károkat a mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták. The post Groupama: A gazdák egész évben…

9 kapcsolódó hír

Katasztrofális évet zárnak a gazdák

Agrotrend
-
 20.12.01 08:21Gazdaság

Nehéz évet tudnak maguk mögött a gazdák: a gyümölcsösökben a tavaszi fagy okozott visszafordíthatatlan károkat, míg az állattartók a vírusokkal küzdöttek 2020-ban. Egyedül a szántóföldi növénytermesztők örülhetnek: az aszály, majd a sok csapadék ellenére termésrekordok is születtek idén.

Katasztrofális évük volt a magyar gazdáknak, több helyen mégis rekord született

Nehéz évet tudhatnak maguk mögött a magyar gazdák. A gyümölcsösökben a tavaszi fagy okozott visszafordíthatatlan károkat, míg az állattartók a vírusokkal küzdöttek 2020-ban. Egyedül a szántóföldi növénytermesztők örülhetnek, ugyanis az aszály, majd a sok csapadék ellenére termésrekordok is születtek idén.

A jégeső a felelős a károk többségéért

Infostart
-
 20.12.02 06:46Gazdaság

A mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták idén a legnagyobb károkat, a kárbejelentések 87 százaléka pedig a növénytermesztési ágazathoz kapcsolódott - írja a Groupama Biztosító közlése alapján a Világgazdaság.

Az időjárás és a vírusok miatt zárnak katasztrofális évet a gazdák

Magyar Nemzet
-
 20.12.01 06:44Gazdaság

Szélsőséges esztendő hozott termésrekordot a szántókon, és soha nem látott pusztítást a gyümölcsösökben.

A tavaszi fagy és a jégeső okozta idén a növénykárok 87 százalékát

Üzletem
-
 20.12.01 15:15Gazdaság

A Groupama Biztosító adatai szerint 2020-ban a legnagyobb károkat a mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták.

Katasztrofális évet zárnak a gazdák

VG
-
 20.12.01 10:48Gazdaság

Az időjárás és a vírusok miatt nehéz éve volt a mezőgazdasági szektornak.

A jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták idén a legnagyobb károkat

hirado.hu
-
 20.12.02 05:46Mezőgazdaság

A mezőgazdasági károk 40 százaléka két megyére koncentrálódott.

Groupama Biztosító: A tavaszi fagy és a jégeső sok kárt okozott az idei évben

Farmer Magazin
-
 20.12.01 18:30[N/A]

A koronavírus-járvány ellenére a gazdák egész évben keményen dolgoztak, a szélsőséges időjárási jelenségek azonban idén is komoly kihívások elé állították őket. A Groupama Biztosító adatai szerint 2020-ban a legnagyobb károkat a mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták.

Még érezzük a tavaszi fagy és a jégeső hatását: ezekben a megyékben voltak a legnagyobb növénykárok

HelloVidék
-
 20.12.01 13:01Gazdaság

A koronavírus-járvány ellenére a gazdák egész évben keményen dolgoztak, a szélsőséges időjárási jelenségek azonban idén is komoly kihívások elé állították őket. A Groupama Biztosító adatai szerint 2020-ban a legnagyobb károkat a mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták. Jó hír, hogy a magyar gazdák egyre tudatosabbak, a…