Rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben

Metropol
-
 20.12.01 19:15Bulvár

Az izraeli országos karantén részeleges feloldása megdobta a koronavírus fertőzöttek számát.

7 kapcsolódó hír

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot, a “hektivisták” komoly károkat okoztak

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot Izraelben, iráni hekkerekre gyanakodnak - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden. The post Kibertámadás ért egy biztosító társaságot, a "hektivisták" komoly károkat okoztak first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.

Irán a kibertérben próbál revansot venni

Mínuszos
-
 20.12.02 05:33Infotech

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot Izraelben, iráni hekkerekre gyanakodnak – jelentette ynet. Az izraeli Nemzeti Kiberhálózat közleménye szerint hétfő este hekkerek, számítógépes bűnözők támadták meg a Sirbit biztosítótársaság szervereit, amelynek weboldala összeomlott, és attól tartanak, hogy sok ügyfél, köztük a köztisztviselők…

Koronavírus: eddig tartott a totális lezárások hatása Izraelben

Portfolio
-
 20.12.01 10:24Gazdaság

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben

ProfitLine
-
 20.12.01 12:30Gazdaság

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot Izraelben

SG
-
 20.12.01 14:11Infotech

Az izraeli Nemzeti Kiberhálózat közleménye szerint hétfő este hekkerek, számítógépes bűnözők támadták meg a Sirbit biztosítótársaság szervereit, melynek weboldala összeomlott.

Ismét kiugróan magas az új fertőzöttek száma Izraelben is

Szombat.org
-
 20.12.01 11:01Külföld

Az aggasztó magyarországi adatok mellett, másfél hónap után ismét rekordmennyiségű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, …

Panelkörkép: Kezd beindulni az ingatlanpiaci áresés a Balla Ingatlan szerint

Startlap
-
 20.12.01 20:54Gazdaság

Habár az árak egyelőre csak stagnálnak a hazai ingatlanpiacon, egyes szegmensekben - így például a panellakások piacán - már megkezdődött az árcsökkenés. The post Panelkörkép: Kezd beindulni az ingatlanpiaci áresés a Balla Ingatlan szerint first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.