Schumacher már az idei szezonzárón debütálhat az F1-ben

F1világ
-
 20.12.02 12:42Forma1

Mick Schumacher azt mondja, készen áll arra, hogy már a 2020-as szezon zárófutamán, az Abu Dhabi Nagydíjon rajthoz álljon, amennyiben a Haas jelenlegi versenyzője, Romain Grosjean nem tud autóba ülni.

5 kapcsolódó hír

Kis híján elsírta magát a keze láttán a horrorbalesetet szenvedett F1-es versenyző

HVG
-
 20.12.02 12:38Baleset-bűnügy

Romain Grosjean „karcolásokkal” úszott meg egy olyan balesetet, amilyenbe néhány évvel ezelőtt még bárki belehalt volna.

Ez volt Todt prioritása, amikor először látogatta meg Grosjeant

Motorsport
-
 20.12.01 16:50Forma1

Grosjean enyhébb égési sérülésekkel úszta meg a horrorisztikus balesetét a Bahreini Nagydíjon. Miközben a Haas pilótáját az orvosi központban vizsgálták a doktorok, Todt is meglátogatta őt, hogy értesüljön az állapotáról, és kulcsfontosságúnak érezte, hogy a pilóta felesége is tudjon róla odahaza, hogy férje biztonságban van.„Egyből elmentem…

Grosjean: Láttam, ahogy közelít a halál

Telex
-
 20.12.01 15:00Sport

Háromszor veselkedett neki a Haas pilótája, mire kijutott az égő roncsból a Bahreini Nagydíjon.

Romain Grosjean: Láttam a halált közeledni

Parameter
-
 20.12.02 09:45Határtalan

A francia pilóta az első körben csapódott a falnak autójával, amely kettétört, a kifolyó benzin miatt pedig azonnal lángra kapott. A Haas versenyzője óriási szerencsére ki tudott szállni a járműből és a tűzoltók segítségével kimenekült. A pilóta szerencsére csak könnyebb égési sérüléseket szenvedett és egy bokaficammal megúszta, azóta a…

Verstappen: "Azt hittem, a halo szimplán csak ronda, de úgy néz ki, életeket is ment..."

Motorsport
-
 20.11.30 17:00Forma1

Max Verstappen „őrült” balesetnek nevezte Grosjean kiesését, akinek Haasa átszakított egy védőkorlátot és kigyulladt a Bahreini Nagydíj első körében. Grosjeannak majdnem fél percébe telt, mire kijutott a lángok közül. „Elég ijesztő pillanat volt, amikor megláttam a lángokat, de szerencsére magától ki tudott ugrani az autóból és ez a legfontosabb.”