NB II: a gyenge szereplés miatt elköszöntek Vitelkitől Barcikán

NSO
-
 20.12.01 12:06Foci

Az elmúlt időszak eredménytelensége miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.

4 kapcsolódó hír

Menesztette vezetőedzőjét a Kfc Komárom

ma7.sk
-
 20.11.30 21:00Foci

A szlovák másodosztályban szereplő komáromi focicsapat közös megegyezéssel szerződést bontott Miroslav Karhan vezetőedzővel, a hétvégi hazai vereséget követően.

Komáromi FC: Közös megegyezéssel szerződést bontottak Miroslav Karhannal

Körkép
-
 20.11.30 16:16Sport

Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea   Nem ment túl jól az a bizonyos szekér, közös megegyezéssel elválnak Miroslav Karhan és a Komáromi FC útjai.   A korábbi válogatott játékos tavaly év végén egy nehéz időszakban vette át a KFC irányítását Jozef Olejník után. Voltak jobb szériák a csapat életében, a koronavírus-járvány azonban jócskán…

Megerősítve: Menesztették a korábbi DVSC-trénert az NB II-es csapattól is - hivatalos

Csakfoci
-
 20.12.01 10:27Foci

Az elmúlt időszak gyenge eredményei miatt az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel.

Szerdán élcsapatok vendége lesz a Komárom és a Somorja

Parameter
-
 20.12.01 19:21Határtalan

A tabella azonban csak december 9-én válik véglegessé, ekkor játsszák ugyanis a 10. fordulóból pótolt MŠK Žilina B–FK Poprad bajnokit. A hétközi megmérettetésen hazai vereség után vendégként lépnek pályára a dél-szlovákiai alakulatok. Ráadásul a violák vezetősége a hét első napján közös megegyezéssel elmozdította pozíciójából…