Tűz keletkezett egy ólban Kulcson

Feol
-
 20.12.01 13:01Baleset-bűnügy

A dunaújvárosi tűzoltók eloltották a lángokat.

7 kapcsolódó hír

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban, a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat – tájékoztatott a katasztrofavedelem.hu hétfőn éjszaka. Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban.

Kigyulladt egy autó Tállyán

Egy személyautó motortere égett Tállyán, a Vörösmarty utcában. Az esethez a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Lakóház égett Tarnabodon

Kigyulladt egy mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű lakóépület több helyisége, valamint padlástere Tarnabodon, a Petőfi Sándor utcában. A tűzesethez a füzesabonyi és a hevesi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen, ahol a társhatóságokkal közösen…

Lángolt egy autó a Bécsi úton

Ittlakunk
-
 20.12.01 12:31Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy személyautó motortere Budapest III. kerületében, Óbudán, a Bécsi úton, egy ipartelepen. A jármű két másik autó között áll. A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat eloltották - írja a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy autó Sótonyban

Vaol
-
 20.12.01 08:12Baleset-bűnügy

A sárvári hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

Tűz keletkezett egy ólban Kulcson

Duol
-
 20.12.01 13:00Baleset-bűnügy

A dunaújvárosi tűzoltók eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy autó Tállyán

A motortérben csaptak fel a lángok.