Tőzsdenyitás előtt – Emelkedésre számít nyitásban a tőzsdén az elemző

GazdaságPortál
-
 20.12.01 08:59Pénzügy

A javuló nemzetközi befektetői hangulat miatt emelkedésre számít a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a nyitást követően kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője. Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában kiemelte: fontos kérdés, hogy a hétfőn indult negatív hullám átmeneti volt, vagy esetleg egy nagyobb korrekció előszele. A vezető…

5 kapcsolódó hír

Szépen nőtt az Opus Global eredménye

ProfitLine
-
 20.11.30 21:00Gazdaság

Több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei első háromnegyed évet az Opus Global Nyrt. - közölte a tőzsdei társaság a nemzetközi pénzügyi szabványok (Ifrs) szerinti jelentésében a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Mészárosék cége 9 milliárdos üzemi eredménnyel zárta az év első időszakát

Pesti Hírlap
-
 20.11.30 20:14Belföld

Az Opus Global Nyrt. még nem tudja, milyen hatású lesz a válság, de mindent megtesznek azért, hogy a cég “újratervezésével minimalizálja, illetőleg a működésében rejlő szinergiák kihasználása révén egyes szegmensekben elkerülje” a válság hatásait.   Több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei első…

Jelentősen nőtt az OPUS GLOBAL eredményességi mutatója

Magyar Hírlap
-
 20.11.30 19:14Gazdaság

Több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot a cégcsoport.

Jelentősen nőtt az Opus Global eredményességi mutatója

VG
-
 20.11.30 18:03Pénzügy

A cég több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot.

BÉT – Emelkedésre számít az elemző

Az Üzlet
-
 20.12.01 08:56Gazdaság

A javuló nemzetközi befektetői hangulat miatt emelkedésre számít a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a nyitást követően az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője.