Nosztalgiagőzös: Felújították a gemenci erdei vasutat

Üzlet és Utazás
-
 20.11.30 21:42Utazás

A debreceni székhelyű Energoszerviz Kft. műhelyében került felújításra a gemenci állami erdei vasút Rezét nevű nosztalgiagőzös. A megújult mozdony próbajárata, tesztelése és műszaki finomhangolása megkezdődött a debreceni Zsuzsi erdei vasútnál – közölte a Zsuzsi vonatot működtető vállalkozás vezetője az MTI-vel hétfőn. Makóné Fogarasi…

7 kapcsolódó hír

Megfiatalodott a gemenci kisvasút gőzöse

24.hu
-
 20.12.01 10:58Utazás

A debreceni Zsuzsi Erdei Vasút nyomvonalán lesz a megújult járgány próbajárata.

Debrecenben újítják fel a gemenci mozdonyt

Baon
-
 20.12.01 10:22Belföld

Rezét, a Gemenci Állami Erdei Vasút nosztalgiagőzöse megújul. A munkálatokat a debreceni székhelyű Energoszerviz Kft. műhelyének szakemberei végzik.

Újra sínen Rezét, a gemenci erdei vasút nosztalgiagőzöse

Rezétet a teljes felújítás során elemeire bontották, újjáépítették, majd megkezdődött a mozdony próbajárata és tesztelése.

Rezét gőzös Zsuzsi vendégszeretetét élvezi

Turizmus.com
-
 20.12.01 09:38Utazás

Megújul Rezét, a Gemenci Állami Erdei Vasút nosztalgiagőzöse. A teljes felújítás során elemeire bontották szét a mozdonyt, majd újjáépítették. Az elkészült lokomotívot a Zsuzsi Erdei Vasút Nonprofit Kft. befogadta, hogy megtörténhessen a mozdony próbajárata, tesztelése és a műszaki finomhangolás.

Megújul a gemenci nosztalgia gőzös

Teol
-
 20.11.30 16:20Megyei

Rezét, a Gemenci Állami Erdei Vasút nosztalgia gőzöse, megújul. A munkálatokat a debreceni székhelyű ENERGOSZERVIZ Kft. műhelyének szakemberei végzik.

Debrecenben újították fel a gemenci erdei vasút nosztalgiagőzösét

Debreceni Nap
-
 20.11.30 19:43Megyei

A debreceni székhelyű Energoszerviz Kft. műhelyében újították fel a gemenci állami erdei vasút Rezét nevű nosztalgiagőzösét, a megújult mozdony próbajárata, tesztelése és műszaki finomhangolása megkezdődött a debreceni Zsuzsi erdei vasútnál – közölte a Zsuzsi vonatot működtető vállalkozás vezetője az MTI-vel hétfőn. Makóné Fogarasi…

Debrecenben újították fel a gemenci erdei vasút nosztalgiagőzösét

Dehir
-
 20.11.30 17:10Megyei

Debrecen - A debreceni székhelyű Energoszerviz Kft. műhelyében újították fel a gemenci állami erdei vasút Rezét nevű nosztalgiagőzösét, a megújult mozdony próbajárata, tesztelése és műszaki finomhangolása megkezdődött a debreceni Zsuzsi erdei vasútnál - közölte a Zsuzsi vonatot működtető vállalkozás vezetője az MTI-vel hétfőn.