Összeütközött három kamion az M30-ason

Összeütközött három kamion az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Sajóládnál – írja honlapján a Katasztrófavédelem. A hétfő hajnali balesetnél a miskolci tűzoltók végzik a műszaki mentést, az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

6 kapcsolódó hír

Három gépkocsi karambolozott a 37-es főúton

Összeütközött három személygépkocsi a 37-es főúton, Taktaszada térségében. Az egyik jármű az árokba csapódott. A balesetnél a szerencsi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt lezárták.

Tűz volt egy családi ház pincehelyiségében Biatorbágyon

Tűz volt egy családi ház pincehelyiségében szombat kora délután a biatorbágyi Kossuth Ferenc utcában. A tűzhöz az érdi hivatásos tűzoltók, a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Teljes szélességében lezárták az M30-ast kamionbaleset miatt

Baleset történt, a mentés folyamatban van. Összeütközött három kamion az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Sajóládnál – írja honlapján a Katasztrófavédelem. A hétfő hajnali balesetnél a miskolci tűzoltók végzik a műszaki mentést, az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.  

Kamionok ütköztek az M30-os

ma.hu
-
 20.11.30 04:30Baleset-bűnügy

A balesetnél a miskolci hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Kukorica csőtörőbe szorult egy traktoros keze, a kanizsai kórházba szállították

Szombaton egy mezőgazdasági balesethez vonult a Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület Orosztonyba. “A jelzés szerint egy munkagép által vontatott kukorica csőtörő szorította be egy személy kezét könyöktől lefelé. A vonulást 12:34-kor kezdtük meg 7 fővel. A helyszínre 12:46-kor érkeztünk. A Zalakarosi Őrs hivatásos tűzoltóival közösen, vágó-feszítő,…

Árokba borult egy autó Szanyban

Árokba hajtott és felborult egy személyautó Szanyban, a Kossuth utcában. A helyi önkéntes tűzoltók a kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek a csornai hivatásos tűzoltók és a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. – közölte a Katasztrófavédelem.