DAC: Bernd Storck meggyújtotta a csapat adventi koszorújának első gyertyáját

Parameter
-
 20.11.29 15:20Határtalan

A DAC edzőközpontjában lévő adventi koszorú négy gyertyáját a következő négy vasárnapon a DAC egy-egy személyisége fogja meggyújtani. A sort a DAC vezetőedzője, Bernd Storck kezdte. "Kellemes délutánt, kedves DAC-család, kedves szurkolók, szülők és gyerekek! Nagyon szép első adventi vasárnapot kívánok mindannyiuknak. Tudom, hogy…

6 kapcsolódó hír

Adventre hangolódott Székelyudvarhely

Székelyhon
-
 20.11.29 21:24Határtalan

A bevett hagyományhoz híven, ünnepélyesen gyújtották meg az első gyertyát Székelyudvarhely adventi koszorúján, az előző évektől eltérően azonban az eseményt idén online lehetett követni.

Nagytárkányban is meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját

ma7.sk
-
 20.11.29 20:35Határtalan

Meglehetősen hűvös idő fogadta Bodrogközben a karácsonyi ünnepkör kezdetét, amely köztudottan advent első vasárnapján indul. Nem volt ez másképp Nagytárkányban sem, ahol immár 6. éve ünnepi körülmények között tartják meg a falu Fő terén a gyertyagyújtást.

Az első gyertya már emlékeztet a csodára

Győr Plusz
-
 20.11.29 16:42Megyei

Az advent kezdete mindig különleges érzés az emberek szívében, hiszen elkezdődik a várakozás időszaka, s ki-ki meggyőződése szerint készülődik a karácsonyra. A Széchenyi téren felállított mindenki adventi koszorúján az első gyertyát idén Szeles Szabolcs alpolgármester gyújtotta meg és néhány ünnepi gondolattal is kedveskedett a győrieknek. „A…

Megkezdődött az advent

Promenad
-
 20.11.29 13:02Megyei

Ma már meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún, s bár az idei karácsony valószínűleg más lesz, mint az eddigiek, erre az élményre nem hathatnak ki az év eseményei. November 29-én lesz advent első vasárnapja, a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete.

Meggyújtották a szombathelyi adventi koszorú első gyertyáját

Ugytudjuk
-
 20.11.28 18:57Megyei

Idén a vírushelyzet miatt nagyobb rendezvény nélkül tartották meg az eseményt.

Meggyújtották az első adventi lángot Gyöngyösön (fotók)

Heol
-
 20.11.29 18:41Belföld

A hagyományokhoz híven az ünnepre hangolódás jegyében advent első vasárnapján Gyöngyösön is meggyújtották a város adventi koszorúján az első gyertyát.