Vasárnap éjféltől téli álomra vonul a MOL Bubi

Vezess
-
 20.11.28 20:33Autó-motor

Hat év után hosszabb szünetre vonul a budapesti közbringarendszer, hogy tavasszal megújultan térhessen vissza.

5 kapcsolódó hír

Vasárnap lehet utoljára használni a Mol Bubit a tavaszig tartó felújítás előtt

Portfolio
-
 20.11.28 21:54Gazdaság

November 29-én, vasárnap tekerhetünk utoljára a Mol Bubi bringáival, mielőtt a közbringarendszert vasárnap éjfélkor leállítják. A felújítás a tervek szerint tavaszig tart, ekkor egy modernebb, az elmúlt hat év alatt fokozatosan megváltozott felhasználói igényekhez illeszkedő közbringarendszer indul el.

Itt a vissza nem térő alkalom egy utolsó bubizásra

Infostart
-
 20.11.29 08:22Belföld

November 29-én, vasárnap lehet utoljára tekerni a Mol Bubi bringáival, mielőtt a közbringarendszert vasárnap éjfélkor leállítják. A felújítás a tervek szerint tavaszig tart, ekkor egy modernebb, az elmúlt hat év alatt fokozatosan megváltozott felhasználói igényekhez illeszkedő közbringarendszer indul el.

Hétfőtől téli szünetre megy a MOL Bubi

Turizmus.com
-
 20.11.29 10:23Utazás

A budapesti közbringarendszer korszerűsítve, rugalmas tarifarendszerrel és hatékonyabb üzemeltetési modellel tér vissza tavasszal.

Vasárnap éjszaka megkezdi fiatalító téli álmát a MOL Bubi

ObjektívHír
-
 20.11.28 20:14[N/A]

November 29-én, vasárnap tekerhetünk utoljára a MOL Bubi almazöld bringáival, mielőtt a közbringarendszer éjfélkor téli álomra hajtja a fejét. A fiatalító, regeneráló álom a tervek szerint tavaszig tart, ekkor egy modernebb, az elmúlt hat év alatt fokozatosan megváltozott felhasználói igényekhez illeszkedő közbringarendszerként ébred majd fel. A…