"Szerintem Budapesten nagyon kevés az igazán jó étterem" - interjú a Nobu séfjével

Privátbankár
-
 20.11.28 18:31Gazdaság

A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.

2 kapcsolódó hír

"Szükségünk lenne a turistákra is" - interjú a Nobu séfjével

MFor
-
 20.11.29 16:04Gazdaság

A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.

„A japán ételektől boldogabb leszek” – mondja Schreiner Gábor

Életforma
-
 20.11.28 11:55Utazás

A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.