"Szerintem Budapesten nagyon kevés az igazán jó étterem" - interjú a Nobu séfjével
Privátbankár 20.11.28 18:31Gazdaság
A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.
2 kapcsolódó hír
"Szükségünk lenne a turistákra is" - interjú a Nobu séfjével
A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.
„A japán ételektől boldogabb leszek” – mondja Schreiner Gábor
A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.