Sainz: Egy dolgot kellett volna elkerülni, ezt

Formula
-
 20.11.28 17:18Forma1

Az isztambuli után Bahreinben újabb gyenge időmérőt tudhat maga mögött a McLaren: Carlos Sainz attól tart, a rejtélyes műszaki hiba már a futamát is megpecsételte, Lando Norris pedig önmagát okolja.

4 kapcsolódó hír

McLaren: Érdekes stratégiákat látunk majd vasárnap

F1világ
-
 20.11.27 20:40Forma1

A McLaren versenyzői vegyes érzésekkel zárták a Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapját: Lando Norris és Carlos Sainz bíznak benne, hogy közvetlen versenytársaikkal szemben előnyben lehetnek.

Norris dühös, mert a két Renault előtt végezhetett volna

F1világ
-
 20.11.29 10:23Forma1

Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzése után Lando Norris. A McLaren pilótája azért frusztrált, mert elkövetett egy hibát, ami nélkül a harmadik sorba kvalifikálhatta volna magát.

„Nagyon dühös vagyok!” – Sainz

M4 Sport
-
 20.11.28 18:58Forma1

Keresztbe állt Carlos Sainz, és ezzel magának tett keresztbe a McLaren a bahreini időmérőn. Műszaki hibájuk fájó következményekkel is járhat a bajnoki küzdelem szempontjából.

Norrist frusztrálja a rossz időmérős teljesítménye

Motorsport
-
 20.11.29 10:00Forma1

A pénteki szabadedzéseken úgy tűnt, a McLaren a rossz időmérős sorozatát követően végre ismét a Mercedes és a Red Bull mögötti helyekért harcolhat, azonban Carlos Sainzot egy technikai hiba fosztotta meg ettől, míg Lando Norris a bevallása szerint hibázott az utolsó mért körén, amivel eldobta az 5. helyet magától.A McLaren előtt így ismét…