Egyes vegyesboltokban kizárják az időseket az idősávon kívüli vásárlásból

Liner
-
 20.11.28 11:05Életmód

Habár a legújabb kormányrendelet szerint a vásárlási idősáv csak a 65 év alattiakat zárja ki az érintett időszakokban történő vásárlásból, egyes vegyesboltok inkább úgy döntöttek, hogy a tavaszihoz hasonló módszert alkalmaznak.

4 kapcsolódó hír

Az idősek legtöbbjét nem érdekelte a vásárlási idősáv az első héten, inkább mentek délután a tömegbe

Blikk
-
 20.11.28 11:20Belföld

Ismételten bevezették a vásárlási idősávot a koronavírus-járvány miatt a 65 év felettiek számára. A mostani azonban eltér az első hulláméhoz képest, hiszen egész nap vásárolhatnak, de van egy kétórás időszak, ahol csak ők tartózkodhatnak benn - ez az, ami nem igazán érdekelte őket.

A fiatalok alkalmazkodnak, a 65 év felettieket állítólag nem érdekli a vásárlási idősáv

Ellenszél
-
 20.11.28 14:07Vélemény

Az elmúlt napok tapasztalatai azt mutatják, hogy míg a fiatalok alkalmazkodnak az idősek vásárlási idősávjához, addig a nyugdíjasok nem igazán fogják vissza magukat. Délután is

Nem minden idős él a vásárlási idősáv lehetőségével

Baon
-
 20.11.27 07:00Belföld

Az élelmiszerüzletekben és gyógyszertárakban ismét bevezették a vásárlási idősávot az idősek részére. Kecskeméten sokan kihasználják ezt a korlátozást.

Újra él a vásárlási idősáv: nem lepte meg az embereket az intézkedés

Behír
-
 20.11.27 14:52Belföld

Kedden lépett hatályba az a kormányrendelet, amely alapján csak a 65 év felettiek vásárolhatnak hétköznap 9 és 11, szombaton és vasárnap pedig 8 és 10 óra között az élelmiszerüzletekben, drogériákban, gyógyszertárakban. A vásárlókat nem lepte meg az intézkedés, a legtöbben már alkalmazkodtak a tavaszihoz hasonló szabályokhoz.