Dermesztő éjszakák jönnek, -9 fokot is mérhetünk

Kiderül
-
 20.11.27 05:07Időjárás

Hidegcsepp hoz változást időjárásunkban a hétvégén, helyenként hózápor, havazás is kialakulhat. Vasárnaptól kezdődően kemény fagyok érkeznek.

5 kapcsolódó hír

Akár hózápor is érkezhet Heves megyébe a hétvégén

Heol
-
 20.11.27 13:53Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton marad a borongós, ködös idő, vasárnap viszont a fagyok mellett havazás is előfordulhat.

Vajon megérkezik a hó jövő héten? – előrejelzés

Körkép
-
 20.11.27 20:58Határtalan

Nyitókép: (MTI/EPA/Arne Dedert)   A meteorológusok szerint hamarosan megérkezhet a hó Szlovákiába. Az előrejelzések szerint az ország keleti részén már akár szombaton is fehérre válthat a táj.   Jövő héten többnyire ködös, borongós időre számíthatunk, majd a hét közepén már az ország észak-nyugati részén is előfordulhat havazás. Ha eddig…

Akár hózápor is érkezhet Nógrád megyébe a hétvégén

Nool
-
 20.11.27 14:42Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton marad a borongós, ködös idő, vasárnap viszont a fagyok mellett havazás is előfordulhat.

Szombaton még nem kell havazásra számítanunk Vas megyében

Vaol
-
 20.11.28 07:19Időjárás

Az ország keleti részében azonban van esély rá.

Bemutatót tart a tél: ezeken a területeken várható havazás a hétvégén

HelloVidék
-
 20.11.28 13:01Mezőgazdaság

Az Időkép előrejelzése szerint egy kis bemutatót tart a tél. Szombaton borongós, szürke, sokfelé nyirkos időben lesz részünk, viszont északon, az Alföldön többfelé, valamint néhol a Dunántúl déli-délnyugati tájain kisebb eső kialakulhat, észak, északkelet felől ugyanakkor az esőt havas eső, havazás váltja fel. Nem lesz jelentős a légmozgás.…