Poketben is olvasható Molnár Ferenc karácsonyi története 

Könyves Magazin
-
 20.11.26 11:06Könyv

Egy különleges karácsonyi klasszikust hozott az ünnepekre a Poket Zsebkönyvek: a sorozat legújabb kötete Molnár Ferenc: A kékszemű című műve, ami Reich Károly eredeti rajzaival kerül az automatákba. A kötet nagykövete Fesztbaum Béla színművész, a bevételekből pedig a Bethesda Kórház Alapítvány munkáját támogatják. 

3 kapcsolódó hír

Zsebkönyv formájában is olvasható Molnár Ferenc szívhez szóló karácsonyi története

Blikk
-
 20.11.26 13:38Bulvár

A gyerekkori csodák világába repíti az olvasót Molnár Ferenc klasszikusa, ami a Móra Könyvkiadó jóvoltából most ünnepi POKET kiadásban jelenik meg, és Reich Károly eredeti rajzaival kerül az automatákba.

Mostantól zsebkönyv formában is olvasható Molnár Ferenc szívhez szóló karácsonyi története

Port
-
 20.11.26 18:10Kultúra

A POKET Zsebkönyvek sorozat legújabb kötete Molnár Ferenc A kékszemű című műve, ami Reich Károly eredeti rajzaival kerül az automatákba. A kötet nagykövete Fesztbaum Béla színész, a bevételekből pedig a Bethesda Kórház Alapítvány munkáját támogatják.

Mostantól zsebkönyv formában is olvasható Molnár Ferenc szívhez szóló karácsonyi története 

BDPST24
-
 20.11.26 09:58Életmód

Egy különleges karácsonyi klasszikust hozott az ünnepekre a Poket Zsebkönyvek: a sorozat legújabb kötete Molnár Ferenc: A kékszemű című műve, ami Reich Károly eredeti rajzaival kerül az automatákba. A kötet nagykövete Fesztbaum Béla színművész, a bevételekből pedig a Bethesda Kórház Alapítvány munkáját támogatják.  A gyerekkori…