Ferenc pápa imába foglalta, Ganxsta Zolee megénekelte a nevét: Az egész világ gyászba borult Di…

BorsOnline
-
 20.11.26 17:45Sport

A világ egyik, ha nem a legnagyobb futballistájának tragédiájáról nemcsak labdarúgók, sportolók emlékeztek meg, hanem még a katolikus egyház feje, Ferenc pápa is. Szülőhazájában, Argentínában pedig háromnapos nemzeti gyászt hirdettek a legenda tiszteletére.

5 kapcsolódó hír

Maradona énekel

Fidelio
-
 20.11.27 09:05Kultúra

Elhunyt „az isteni Diego”, aki iránt egyenesen vallásos rajongással viseltetnek Argentínában. Híres-hírhedt góljával, legendájának eredetével és egy róla szóló dallal emlékezünk rá, amelyet maga is elénekelt rajongói előtt.

Mourinho: Sajnálom, hogy nem töltöttem több időt Maradonával

Origo
-
 20.11.27 13:22Foci

A Tottenham menedzserének hiányozni fognak az argentin legenda telefonhívásai.

Gyász: Hiányozni fognak azok a telefonhívások – Mourinho Maradonáról

NSO
-
 20.11.27 12:50Foci

A Tottenham csütörtökön, egy nappal Diego Maradona halála után 4–0-ra legyőzte a Ludogorec Razgradot az Európa-liga csoportkörében. José Mourinho, a londoni együttes menedzsere az összecsapás után megemlékezett a 60 évesen elhunyt legendás argentin futballistáról.

Gyász: Óriási megtiszteltetés, hogy ismerhettem

NSO
-
 20.11.25 19:37Foci

Marek Hamsík, a szlovák válogatott támadója korábban a Napoli játékosaként testközelből tapasztalta, milyen imádat övezi Diego Maradonát Nápolyban. A labdarúgó a Nemzeti Sportnak beszélt megdöbbenéséről az argentin legenda halála kapcsán.

Gyász: az argentin elnök háromnapos nemzeti gyászt hirdetett

NSO
-
 20.11.25 19:12Foci

Amint arról beszámoltunk, életének 61. évében elhunyt Diego Armando Maradona, az argentin válogatott világbajnok klasszisa, amelyre reagálva Argentína köztársasági elnöke, Alberto Fernández háromnapos nemzeti gyászt hirdetett – tudta meg az MTI.