A kormány optimista, de még mindig nem tudjuk pontosan, mikor jutunk vakcinához

ATV
-
 20.11.26 18:56Külföld

Magyarország 4 millió koronavírus elleni vakcinát kötött le a Pfizer nevű cégnél, Gulyás Gergely ugyanakkor azt mondta, hogy a cég először az USA-ba szállít majd. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ennek ellenére hamarosan meglátjuk a fényt az alagút végén, mert több gyártótól is próbálnak oltóanyagot szerezni. Arra azonban…

6 kapcsolódó hír

Gulyás Gergely: heteken belül láthatjuk a fényt az alagút végén

Ripost
-
 20.11.26 12:03Belföld

Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely november 26-án, csütörtökön ismét megtartotta a kormányinfót.

Először árulta el a kormány, hogy hány koronavírusos beteget ápolnak intenzív osztályon

Debreceni Nap
-
 20.11.27 01:56Belföld

A koronavirus.gov.hu kormányzati tájékoztató oldalon naponta közlik, hogy hány beteg van lélegeztetőgépre kötve, de mindeddig nem tudhattuk, mennyien vannak azok, akik intenzív ellátásra szorulnak. A csütörtöki kormányinfón aztán a 444 kérdésére Gulyás Gergely azt felelte: „ha jól emlékszik” 961-en vannak. Ez azt jelenti, hogy a lélegeztegőpen…

BL: Lőw Zsolték már látják a fényt az alagút végén

NSO
-
 20.11.26 07:06Foci

Küzdelmes találkozón győzött a francia együttes, amelynek életét nem könnyíti meg, hogy meccsenként hét játékosára sem számíthat sérülések miatt.

BL: Lőw Zsolték ék már látják a fényt az alagút végén

NSO
-
 20.11.26 07:06Foci

Küzdelmes találkozón győzött a francia együttes, amelynek életét nem könnyíti meg, hogy meccsenként hét játékosára sem számíthat sérülések miatt.

Gulyás: Ha még néhány hétig sikerül kitartani, látszani fog a fény az alagút végén

Telex
-
 20.11.26 10:55Belföld

Az online tartott kormányinfón kérdezték a minisztert George Clooneyról és Joe BIdenről is, és kiderült, hogy jelenleg 961 koronavírusos beteget kezelnek intenzív osztályon.