A kormányzat fejlesztené a közlekedést, az otthonteremtést és a zöldterületeket Budapesten

888.hu
-
 20.11.26 15:05Vélemény

A megjelölt három területen a fejlesztések önállóan, kormányzati projektekben, illetve szoros együttműködésben a fővárosi és a kerületi önkormányzatokkal valósulhatnak meg – mondta Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

5 kapcsolódó hír

Fürjes Balázs: három év múlva jönnek az új HÉV-kocsik

Startlap
-
 20.11.26 20:04Gazdaság

A kormányzati fejlesztéspolitika három legfontosabb területének nevezte Budapesten a közlekedés fejlesztését, az otthonteremtést és a minőségi zöldterületek növelését a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a Dinamikus városfejlesztés címmel megrendezett, online építőipari konferencián.

Fürjes Balázs nagyon aggódik Budapestért

Hírklikk
-
 20.11.27 14:34Belföld

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára óvja Budapestet attól, hogy hitelt vegyen fel. A főváros ugyanis normális működésének biztosítására mintegy 200 millió euró (mintegy 70 milliárd forint) hitel felvételéről tárgyal az Európai Beruházási Bankkal, ám Fürjes államtitkár szerint Budapest…

Ezek a legfontosabb fejlesztéspolitikai területek Budapesten

Magyar Hírlap
-
 20.11.26 14:07Belföld

Fürjes Balázs a közlekedésfejlesztés legfontosabb céljai között említette, hogy jobb legyen a közösségi közlekedés, kevesebb legyen a forgalmi dugó.

Három fontos területe van a kormányzati fejlesztéspolitikának

hirado.hu
-
 20.11.26 17:16Gazdaság

Ezek a következők: a közlekedés fejlesztése, az otthonteremtés és a minőségi zöldterületek növelése.

Fürjes: Fontos a kormány és a főváros közötti együttműködés

Magyar Nemzet
-
 20.11.26 17:15Gazdaság

Közlekedés, otthonteremtés, zöld területek létrehozása és fejlesztése – a kormány ezekkel kíván kiemelten foglalkozni Budapest kapcsán.