Az MNB pozitívan bírálta el a Köbe Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázatát

GazdaságPortál
-
 20.11.25 11:44Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pozitívan bírálta el a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás (MFO) programra jelentkező Köbe Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesületet (Köbe) pályázatát – közölte a jegybank szerdán az MTI-vel. A biztosító a minősítés megszerzésével akár azonnal, de legkésőbb 60 napon belül megkezdheti Magyarországon…

6 kapcsolódó hír

MNB: bővül a fogyasztóbarát otthonbiztosítások köre

Növekedés
-
 20.11.25 10:03Gazdaság

Az MNB pozitívan bírálta el a KÖBE biztosító "Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási" pályázatát, a konstrukció forgalmazása akár azonnal indulhat. A jegybanknál további három biztosító pályázatának elbírálása zajlik, a felmérések szerint több piaci szereplő is fejleszti már e termékét.

MNB: A Köbe a harmadik fogyasztóbarát otthonbiztosításra jogosult biztosító

Az Mnb értesítette a Köbe biztosítót Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. A konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. The post Mnb: A Köbe a harmadik fogyasztóbarát otthonbiztosításra jogosult biztosító first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.

MNB: megérkezett a harmadik fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Portfolio
-
 20.11.25 09:50Gazdaság

Az Union és a Wáberer után a KÖBE is megkapta az MNB jóváhagyását Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítása forgalmazásához, és további három piaci szereplő pályázatának elbírálása zajlik - közölte a felügyelet.

Megvan a harmadik fogyasztóbarát otthonbiztosításra jogosult biztosító is

Magyar Hírlap
-
 20.11.25 10:45Gazdaság

A jegybanknál jelenleg további három piaci szereplő pályázatának elbírálása zajlik.

Pozitív elbírálást kapott a KÖBE a jegybanktól

VG
-
 20.11.25 10:15Pénzügy

A Magyar Nemzeti Bank pozitívan bírálta el a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás programra pályázatot benyújtó Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesületet.

Megvan a harmadik fogyasztóbarát otthonbiztosításra jogosult biztosító is

OrientPress
-
 20.11.25 15:00Gazdaság

Az MNB értesítette a KÖBE biztosítót Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. A konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. A jegybanknál további három biztosító pályázatának elbírálása zajlik, s a felmérések szerint a többi piaci szereplő jórésze is fejleszti már e termékét. Jövő évtől így a minősített o