Kutatók éjszakája – Több száz online programmal várnak pénteken

Üzlet és Utazás
-
 20.11.26 02:38Utazás

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án. “Különleges lesz idén a Kutatók éjszakája,…

7 kapcsolódó hír

Kutatók éjszakája: Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken

Filmsor
-
 20.11.26 14:43Tudomány

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik.

Programok az online térben a Nyíregyházi Egyetemen

Szon
-
 20.11.26 13:14Kultúra

Előadásokkal és laborbemutatókkal várja az érdeklődőket a virtuális térben a Kutatók éjszakája alkalmából pénteken a Nyíregyházi Egyetem.

Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken a kutatók éjszakáján

OrientPress
-
 20.11.26 08:39Kultúra

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án.

Kutatók éjszakája: házhoz megy az Európai Űrügynökség

hirado.hu
-
 20.11.25 16:06Tudomány

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik.

Online tartják a Kutatók Éjszakáját

Hiros
-
 20.11.26 16:21Karrier

Idén a virtuális térbe költözik a Kutatók Éjszakája. Az előző évekhez hasonlóan most is csatlakozott a rendezvényhez a Neumann János Egyetem. November 27-én és 28-án lehet betekintést nyerni a tudomány világába.

Kutatók Éjszakája 2020 - Programajánló

November 27-28. között rendezik meg az Európa-szerte ismert eseménysorozatot, a Kutatók Éjszakáját, melyen építészeti, város- és vidékfejlesztési fókuszú beszélgetésekkel, előadásokkal is találkozhatnak az érdeklődők. A programokon való részvétel ingyenes. 

Kutatók éjszakája – A tudomány házhoz megy

kultura.hu
-
 20.11.25 17:56Kultúra

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27–28-án.