A kórházakban is Pintér lesz a főnök

Napi.hu
-
 20.11.25 17:44Belföld

A veszélyhelyzet idején Pintér Sándor belügyminiszter irányítja az Országos Kórházi Főigazgatóságot - rögzíti a Magyar Közlöny.

6 kapcsolódó hír

„Minek tartjuk még Káslert Miklóst?”

Hírklikk
-
 20.11.26 08:14Belföld

A Klikktv vendége Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő és Harangozó Gábor, a Szociális Demokráciáért Intézet vezetője volt. Pintér Sándor belügyminiszter irányítja a kórházakat – olvashatjuk a Magyar Közlönyben, ezzel partszélre állítva a már megnevezett Jenei Zoltánt. Erről a politikusnő úgy vélekedett „ha az EMMI alá tartozó…

Pintér irányítja mától a kórházakat

Népszava
-
 20.11.25 12:34Belföld

A vészhelyzet idejére a belügyminiszter átveszi a magyar kórházrendszer irányítását.

Kásler Miklós leváltását követeli a DK

Borsod24
-
 20.11.26 14:33Belföld

A Demokratikus Koalíció megalapozott indokot talált arra, miért kell meneszteni az emberi erőforrások miniszterét. A DK frakciószóvivője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján arra a Magyar Közlöny szerdai számában megjelent kormányrendeletre hivatkozott, amelyik szerint veszélyhelyzet idején Pintér Sándor belügyminiszter irányítja az Országos…

Újabb intézetvezetőt neveztek ki az SZFE-n

Telex
-
 20.11.26 12:08Belföld

Bodolay Géza lett a Színházművészeti Intézet vezetője, aki a Demeter Szilárd alá tartozó Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet igazgatója.

A veszélyhelyzet idején Pintér Sándor irányítja a kórházakat

Borsodihír
-
 20.11.25 15:04Belföld

A belügyminiszter javaslatot tehet az országos kórház-főigazgató kinevezésére is.

Pintér Sándor alá került az Országos Kórházi Főigazgatóság

Ugytudjuk
-
 20.11.25 17:08Megyei

A Magyar Közlönyben szerdán megjelent kormányhatározat szerint az egészségügyi veszélyhelyzet idejére, vagyis február 8-ig a belügyminiszter irányít. Ez azt is jelenti, hogy a múlt héten felállított szervezetet szinte azonnal kivették Kásler Miklós irányítása alól.