Jött egy javaslat: rájuk is kiterjesztenék a gazdaságvédelmi intézkedéseket

Piac és Profit
-
 20.11.25 10:18Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a HORECA-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is.

15 kapcsolódó hír

Kiterjesztené a támogatásokat az Agrárgazdasági Kamara

Liner
-
 20.11.26 00:21Életmód

Javaslatot tett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a kormánynak, hogy a szállodaipari és vendéglátó szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjesszék ki a közétkeztetés beszállítóira

A NAK javasolja a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszteni a támogató intézkedéseket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a Horeca-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a Horeca-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is. A kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete szerint a vendéglátóhelyek nem fogadhatnak vendégeket, csak elvitelre van lehetőségük kiszolgálni a…

A NAK javasolja a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszteni a támogató intézkedéseket

Agrotrend
-
 20.11.25 09:15Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a Horeca-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a Horeca-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is.

A vendéglátóipari beszállítókra is kiterjesztené a támogató intézkedéseket a Nak

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) azt javasolta a kormánynak, hogy a Horeca-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a HoReCa-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is, tudhattuk meg az Agrárkamara közleményéből.

Segítséget kérnek a vendéglátóipar beszállítóinak

Portfolio
-
 20.11.25 09:59Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára - közölte az agrárkamara szerdán az MTI-vel.

Javaslatot tettek a kormánynak: a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszthetik a támogató intézkedéseket

Blikk
-
 20.11.25 09:59Belföld

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára – közölte az agrárkamara szerdán az MTI-vel.

Koronavírus-járvány: kibővítenék a támogató intézkedéseket, itt a javaslat

Infostart
-
 20.11.25 13:49Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára - közölte az agrárkamara.

Koronavírus - A Nak javasolja a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszteni a támogató intézkedéseket

Hiros
-
 20.11.25 10:55Belföld

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) javasolja a kormánynak, hogy a Horeca (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára - közölte az agrárkamara szerdán az Mti-vel.

A vendéglátóipari beszállítókat is támogatná a NAK

VG
-
 20.11.25 09:19Gazdaság

A NAK javasolja a kormánynak, hogy a HORECA-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a HORECA-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is.

Vendéglátás. A beszállítók támogatását sürgeti a NAK

Az Üzlet
-
 20.11.25 10:12Gazdaság

A szállodaipari és vendéglátó ágazat, valamint a közétkeztetés beszállítóira is terjessze ki a kormány a szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket - javasolja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Terjedjen ki a vendéglátóipari beszállítókra is a támogatás

SzeretünkUtazni
-
 20.11.25 18:24Utazás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a HORECA-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is. A kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete szerint a vendéglátóhelyek nem fogadhatnak vendégeket, csak elvitelre van lehetőségük kiszolgálni a…

A vendéglátóipari beszállítók támogatását javasolja az agrárkamara

Turizmus.com
-
 20.11.25 15:08Utazás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára.

Az Agrárkamara javasolja, hogy a vendéglátóipari beszállítókra is terjesszék ki a támogatást

Üzletem
-
 20.11.25 13:45Cégvilág

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara javasolja a kormánynak, hogy a HORECA-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a HORECA-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is.

Hamarosan újabb ágazatok részesülhetnek támogatásban?

hirado.hu
-
 20.11.25 09:58Gazdaság

A NAK javasolja a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszteni a támogató intézkedéseket.

A NAK javasolja a vendéglátóipari beszállítókra is kiterjeszteni a támogató intézkedéseket

Trademagazin
-
 20.11.25 09:30Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a Horeca-szektort érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a Horeca-szektor és a közétkeztetés beszállítóira is. A kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete szerint