Szinte egyetlen Trump-szavazó sem tartja Bident legitim győztesnek

Kitekintő
-
 20.11.24 10:45Külföld

Most már hivatalosan is kijelenthető, hogy Joe Biden megnyerte a 2020-as elnökválasztást. Nos, mint az a CNBC és a Change Research legfrissebb felméréséből kiderül, ezt Donald Trump elnök szinte összes támogatója másként gondolja.

3 kapcsolódó hír

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata

Infostart
-
 20.11.24 07:29Külföld

A michigani végeredmény hivatalossá válásával megnyílt az út Joe Biden előtt. Donald Trump elnök jóváhagyta az átadás-átvétel hivatalos eljárásának megindítását - íme a folytatás.

Putyin nem hajlandó gratulálni Bidennek: az elnökválasztás hivatalos eredményére vár

Blikk
-
 20.11.24 19:29Külföld

Az amerikai elnökválasztás hivatalos eredményére vár Vlagyimir Putyin orosz államfő ahhoz, hogy gratuláljon a győztesnek, de ehhez nem elegendő az, hogy Donald Trump elindította a Joe Bidennek való hatalomátadás hivatalos eljárását – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.

Amerikai elnökök vannak a Caviar iPhone 12 Pro mobiljának hátlapján

TechWorld
-
 20.11.23 12:08Mobiltech

Az orosz luxuscég előállt a Sands of Time szériás iPhone 12 Pro mobillal, ezen Joe Biden és Donald Trump látható.  Az orosz Caviar luxuscégtől már megszokhattuk az extravagáns iPhone mobilokat. Az iPhone 12 Pro Sands of Time kiadása sem épp mindennapos. Ennek hátlapján ott van Joe Biden és Donald Trump, az amerikai zászlós és…