Itt vannak a részletek: ezt jobb, ha tudod a felújítási ingyenpénzről

Pénzcentrum
-
 20.11.25 11:07Gazdaság

Szinte egymást érik az újabb és újabb otthonteremtési támogatásról szóló bejelentések a régóta terítéken lévő családpolitika részeként. Az újonnan bejelentett intézkedések egyik legnépszerűbb eleme várhatóan a lakásfelújítás

5 kapcsolódó hír

Fontos változások: olcsóbban és gyorsabban lehet majd lakáshitelt felvenni!

Bankmonitor
-
 20.11.24 15:30Gazdaság

Hat olyan intézkedést fogadott el az operatív törzs, amelyek egyszerűbbé, olcsóbbá és gyorsabbá teszik a pénzügyek intézését, valamint a lakáshitelek felvételét. 1. Ahol elektronikus pénztárgép működik, ott lehetőség lesz az elektronikus fizetésre is. Ez 50-60 ezer új helyet jelent, és több tízmilliárd forinttal csökkenti a készpénzhasználatot. 2.

Koronavírus: megérkezett a kormány hatpontos bejelentése

Portfolio
-
 20.11.24 13:18Gazdaság

Az elektronikus banki és földhivatali ügyintézést, valamint a közjegyzői eljárások és az értékbecslés digitalizációját elősegítő jogszabályváltozásokat jelentett be a pénzügyminiszter. Úgy tűnik, megfogadja a kormány a Magyar Bankszövetség régóta terítéken lévő javaslatainak jelentős részét.

Varga Mihály: Van pénz az újraindításra

Index
-
 20.11.25 07:11Gazdaság

A Gazdaságvédelmi Operatív Törzs javaslatai közül csak nagyjából minden hatodik akad fenn a kormányon.

Varga Mihály: hatpontos pénzügyi csomagot fogadott el az operatív törzs

Hírklikk
-
 20.11.24 15:30Belföld

A Magyar Bankszövetség és a tárca javaslataira építve, hat intézkedést fogadott el az operatív törzs kedden. Ezek mindegyike egyszerűbbé, olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a pénzügyek intézését – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a gazdaságvédelmi operatív törzs ülését követően kedden, Budapesten.

Varga Mihály: hatpontos pénzügyi csomagot fogadott el az operatív törzs

Promenad
-
 20.11.24 14:52Színes

A Magyar Bankszövetség és a tárca javaslataira építve hat intézkedést fogadott el az operatív törzs kedden, ezek mindegyike egyszerűbbé, olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a pénzügyek intézését - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a gazdaságvédelmi operatív törzs ülését követően kedden Budapesten.