Az iskolák működésének fenntartása a cél

Familyversum
-
 20.11.25 18:41Életmód

Hetvenegy általános iskolában van rendkívüli tanítási szünet, ez az 1-8. évfolyamon tanító intézmények kevesebb, mint három százalékát jelenti – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, aki szerint az iskolák m

6 kapcsolódó hír

Két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni

HVG
-
 20.11.25 12:44Belföld

Már zajlik az oktatási intézményekben dolgozók szűrése, annak eredményeit hivatalosan még nem közölte az operatív törzs.

Több kecskeméti óvodában is karantént rendeltek el

Pesti Hírlap
-
 20.11.24 20:47Belföld

Elkezdődött a dolgozók szűrésre az intézményekben, megjöttek az első eredmények. Kecskemét polgármestere a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy több helyi óvodát teljes vagy részleges karantén alá helyeztek – szúrta ki a Hvg. Szemereyné Pataki Klaudia azt írta, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ a napokban elindította az…

Négy óvodában csoportos, háromban teljes karantént rendeltek el Kecskeméten

Eduline
-
 20.11.25 09:18Karrier

A város polgármestere Facebook-oldalán számolt be a tömeges tesztelések eddigi eredményeiről.

A Forradalom utcai bölcsődében két csoport karanténba került

Baon
-
 20.11.25 18:58Belföld

Szerdán több kecskeméti óvodában és bölcsődében is elvégezték a Covid-szűréseket – tájékoztatott Engert Jakabné, önkormányzati képviselő közösségi oldalán.

Nem volt ma pozitív teszt a kecskeméti óvodákban

Hiros
-
 20.11.25 16:51Megyei

Jó hírt közölt ma Engert Jakabné, Kecskemét város alpolgármestere Facebook oldalán. A Népegészségügyi Központ napokban elindított gyorstesztelésének mai eredményeit osztotta meg.

Polgármesteri közlemény: három ovi van teljes karantén alatt

Hiros
-
 20.11.24 18:19Megyei

Három kecskeméti óvoda került teljes karanténba és további csoportok is érintettek.  Az intézményi dolgozók tesztelése kapcsán Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a Facebook-oldalán adott tájékoztatást.