Itm: több mint húszmillió forint értékben váltottak vissza novemberi bérleteket

A közleményben hangsúlyozzák, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium elrendelése alapján kezelési költség nélkül térítik vissza a korábban megvásárolt helyközi bérletek árát azoknak, akik ezt november 18-áig kérték.     Az intézkedés sokakat mentesít az akár több tízezer forintos, felesleges kiadás alól. Mások mellett a…

5 kapcsolódó hír

ITM: több mint húszmillió forint értékben váltottak vissza közlekedési bérleteket

Infostart
-
 20.11.25 15:45Belföld

Az első adatok szerint több mint négyezer, a veszélyhelyzeti intézkedések nyomán feleslegessé vált novemberi bérletet váltottak vissza díjmentesen a helyközi közlekedési szolgáltatók – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Itm: több mint húszmillió forint értékben váltottak vissza novemberi bérleteket

Nyíregyháza
-
 20.11.25 13:34Belföld

Az első adatok szerint több mint négyezer, a veszélyhelyzeti intézkedések nyomán feleslegessé vált novemberi bérletet váltottak vissza díjmentesen a helyközi közlekedési szolgáltatók - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Több mint húszmillió forint értékben váltottak vissza novemberi bérleteket

Magyar Hírlap
-
 20.11.25 13:49Gazdaság

November 18-áig négyezernél is többen éltek a lehetőséggel, és váltották vissza feleslegessé vált busz-, illetve vasúti bérleteiket.

Pályázati lehetőség magánszemélyeknek -vegyen Ön is elektromos kerékpárt

halasinfo.hu
-
 20.11.24 19:39Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a környezetkímélő közlekedés és az elektromobilitás ösztönzése jegyében összesen 1 milliárd forint támogatást biztosít elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlásához. Az első pályázati időszak 2020. november 23-án kezdődött és november 27-én ér véget. Ezt követően havi rendszerességgel lehet…

Már lehet pályázni az elektromos kerékpár vásárlási támogatására

infoVáros
-
 20.11.24 11:40Megyei

Az első pályázati időszak november 23-án kezdődött és november 27-én ér véget.