Árokba borult egy autós Abony és Tószeg között

Propeller
-
 20.11.25 07:38Baleset-bűnügy

A balesethez Szolnokról riasztották a hivatásos tűzoltókat. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az Abony és Tószeg közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. (Katasztrófavédelem)

4 kapcsolódó hír

Összeütközött két gépkocsi Győr külvárosában

Ugytudjuk
-
 20.11.24 09:26Baleset-bűnügy

A baleset a József Attila utca és a Nyerges utca kereszteződésében történt.

Összeütközött két autó a XVIII. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Darányi Ignác utca és az Eötvös utca kereszteződésében. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínre mentők is érkeztek.

Összeütközött két gépkocsi Győr külvárosában

Összeütközött két gépkocsi kedd délelőtt Győr külvárosában, a József Attila utca és a Nyerges utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Összeütközött két gépkocsi Győr külvárosában

Összeütközött két gépkocsi kedd délelőtt Győr külvárosában, a József Attila utca és a Nyerges utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. Forrás: Katasztrófavédelem