A piacok továbbra is sávos korlátozás nélkül várják a vásárlókat

Nagy István agrárminiszter a Facebook-oldalán tájékoztatott a kormány döntéséről.

7 kapcsolódó hír

Nem minden boltra érvényes a 65 év felettiek vásárlási idősávja: itt vannak a részletek

Life
-
 20.11.24 06:30Bulvár

Nem minden boltra érvényes a 65 év felettiek vásárlási idősávja: itt vannak a részletek

Idősekről az idősek nélkül

Népszava
-
 20.11.24 06:20Belföld

Újra bevezetik az idősávos vásárlást a 65 év felettieknek. Erről csak kirakattestületével egyeztetett a kormány. A nagy szervezetek több intézkedést vártak.

Káosz a piacok nyitvatartásában

Pesti Hírlap
-
 20.11.25 19:30Vélemény

Jókora kavarodást okozott a kormány által újra bevezetett idősek vásárlási idősávja a piacok vonatkozásában: van, ahol úgy érzik, rájuk is vonatkozik az idősáv, van, ahol nem. A rendeletben nincs benne, hogy a piacokra milyen szabály érvényes. Pesterzsébet Önkormányzatának értelmezése szerint a pesterzsébeti piacokon nem érvényesek a ma…

Nem vonatkozik a vásárlási idősáv a piacokra, Békéscsabán mégis bevezették

Körös Hírcentrum
-
 20.11.25 14:43Megyei

A keddtől érvényes korlátozás csak az élelmiszerüzleteket, a drogériákat (illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai papírterméket árusító üzlet) és a gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzleteket (gyógyszertár) érinti. Ezekben az üzletekben a vásárlási idősáv értelmében hétköznapokon (hétfőtől pén

Nincs idősáv korlátozás a békásmegyeri piacon!

Ittlakunk
-
 20.11.25 11:01Budapest 03. ker

Csütörtöktől nincs idősáv korlátozás a Békásmegyeri Piac területén.Az időseket védő idősáv a piacokra ugyanis nem vonatkozik. A kerületi döntés szerint a békásmegyeri piacot csütörtöktől idősáv korlátozás nélkül bárki látogathatja a nyitvatartási időben.

A piacokra nem vonatkozik a vásárlási idősáv

Hiros
-
 20.11.24 16:30Megyei

Nem vonatkozik a vásárlási idősáv a piacokra. Az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet valamennyi piacán továbbra is korlátozás nélkül várja a vásárlókat.