Környezettudatos gondolkodás a hagyományok tükrében

Szimpatika
-
 20.11.23 16:35Életmód

A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye, kapcsolódva az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, a népi hagyományban rejlő ökoszemléletre kívánja felhívni a figyelmet.

4 kapcsolódó hír

A kecskeméti nemzeti is szívén viseli bolygónk sorsát

Baon
-
 20.11.23 09:17Belföld

A kecskeméti nemzeti színház idén több feladattal is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, ezzel hívják fel a figyelmet a hulladékkeletkezés megelőzésére.

A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye is csatlakozik az európai hulladékcsökkentési héthez

Felvidék.ma
-
 20.11.24 00:35Határtalan

A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye, kapcsolódva az európai hulladékcsökkentési héthez, a népi hagyományban rejlő ökoszemléletre kívánja felhívni a figyelmet. Online videókban népi kézműves technikák segítségével olyan hulladék-újrafelhasználási ötleteket mutatnak be, amelyek a XXI. századi háztartásokban is megvalósíthatók. A…

Tudatosan, másként – A Köfém Művelődési Központ csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

Feol
-
 20.11.23 07:15Megyei

A hulladékmentesség jegyében az érdeklődők mindennap megismerkedhetnek a környezettudatosság egy-egy szegmensével Fejér megyei kötődésű alkotókon keresztül. A sorozat az online térbe költözött.

Újrahasznosítja molinóit a Nagycirkusz – Öko-design termékeket terveznek

Színház.online
-
 20.11.22 08:23Színpad

A Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott a ma induló Európai Hulladékcsökkentési Héthez, ami egy olyan önkéntes kampány, amely felhívja a figyelmet a hulladékkeletkezés megelőzésére Európában.