LMP: a kormány meg akarja fojtani a településeket

ATV
-
 20.11.22 15:06Belföld

Az LMP szerint a kormány az iparűzési adó beszedésének felfüggesztésével valójában nem a kis- és középvállalkozásokat akarja segíteni, hanem az önkormányzatok akarja megfojtani - mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

6 kapcsolódó hír

Orbán tanácsadója padlóra küldené a városokat

24.hu
-
 20.11.22 11:55Gazdaság

Parragh László tovább védi azt az ötletét, hogy az iparűzési adót két évig töröljék el.

LMP: a kormány meg akarja fojtani a településeket

Propeller
-
 20.11.22 12:47Belföld

Az LMP szerint a kormány az iparűzési adó beszedésének felfüggesztésével valójában nem a kis- és középvállalkozásokat akarja segíteni, hanem az önkormányzatok akarja megfojtani – mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón. Kanász-Nagy Máté úgy fogalmazott, az iparűzési adó felfüggesztésének…

Parragh László: Rákérdeztem, miért kell négy helyettes Karácsony Gergely mellé

HVG
-
 20.11.22 08:50Gazdaság

Az iparkamara elnöke kiáll az iparűzési adó felfüggesztése mellett, az szerinte más lapra tartozik, az önkormányzatoknak miből lesz pénze. Az önkormányzatok szerinte nem spórolnak.

LMP: A kormány meg akarja fojtani a településeket

Mandiner
-
 20.11.22 13:10Belföld

Kanász Nagy Máté szerint az iparűzési adó beszedésének felfüggesztésével a kormány valójában nem a kis- és középvállalkozásokat akarja segíteni.

Parragh szerint az önkormányzatoknak kellene spórolni – ennyi elvonás után mégis miből?

Borsod24
-
 20.11.23 06:37Belföld

Folyamatosan zajlik az önkormányzatok kivéreztetése a kormány által, súlyos százmilliókat, milliárdokat vonnak el a városoktól. Orbán Viktor egyik fő tanácsadója, Parragh László számára pedig világos a képlet, az önkormányzatok spóroljanak, ez a megoldás. Valóban? Lassan egész komoly turnénak lehet tekinteni, ahogy Parragh László…

Orbán fontolgatja az Iparkamara elnökének javaslatát az iparűzési adó kétéves eltörléséről

Egri Ügyek
-
 20.11.22 08:02Megyei

Legalább is ezt állítja maga Parragh László. Szerinte ez az adófajta igazságtalan, az önkormányzatok (köztük Eger is) pedig kényelmes helyzetben vannak.