Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei

Felvidék.ma
-
 20.11.22 16:41Határtalan

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020 októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról. Pályázni lehetett saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal és bá

4 kapcsolódó hír

Miniszterelnökségi elismerést kapott a Szent Orsolya Iskolaközpont négy tanulója

infoVáros
-
 20.11.23 11:00Megyei

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár elismerését fejezte ki az úszásba fektetett kitartó és példaértékű munkájukért Horváth Eszter, Zemán Zóra Zoé, Virág Emese és Szaka Szabolcs diákoknak.

Idén is babacsomaggal ajándékozza meg a nemzetpolitikai államtitkárság a külhoni újszülötteket

Idén is babacsomaggal ajándékozza meg a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága azokat a külhoni kisgyermekes családokat, akiknél újszülött érkezett 2019-ben vagy 2020-ban, és a szülők igényelték a 2018 óta a határon túli magyarság számára is elérhető anyasági támogatást. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség…

Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei – Keresik a közönségdíjast!

ma7.sk
-
 20.11.22 16:58Határtalan

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020 októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról.

Megvannak a Határtalanul rajzpályázat győztesei, keresik a közönségdíjast

Székelyhon
-
 20.11.22 16:18Határtalan

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020. októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról. A díjazottak között csíkszeredai is van.