December 11-én már olthatnak az Egyesült Államokban

HírTV
-
 20.11.23 08:17Külföld

Az amerikai Pfizer és a német BioNTech pénteken adta be az engedélyeztetési kérelmet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatalba.

5 kapcsolódó hír

Már december 11-én megkezdhetik a koronavírus-oltás beadását az Egyesült Államokban

SzMo
-
 20.11.22 18:54Külföld

December 10-én születhet döntés a Pfizer és a BioNTech vakcinájának engedélyeztetéséről, ha jóváhagyják, már másnap elkezdődhet az oltási folyamat.

Két védőoltás decemberi engedélyezését tervezi az EU

Euronews
-
 20.11.22 14:54Külföld

Az unió az év vége előtt megkezdené a Moderna, illetve a Pfizer/BioNTech által kifejlesztett védőoltás szétosztását a tagországok között. Magyarország különutas: Oroszországból is rendelt vakcinát, holott a magyarok túlnyomó többsége elutasítja az oltást, kivált az oroszt.

Migrációkutató Intézet: A kvótarendszer továbbra is napirenden van Brüsszelben

Mandiner
-
 20.11.23 11:49Külföld

Brüsszelben a migráció pozitív gazdasági hatásait hangsúlyozzák, azzal nem számolva, hogy ez egy zéró összegű játék, állítja Janik Szabolcs.

Migrációkutató: A kvótarendszer továbbra is napirenden van Brüsszelben

Magyar Hírlap
-
 20.11.23 11:33Külföld

„Ursula von der Leyen kompromisszumos megoldást sürgető nyilatkozatai is azt mutatják, hogy a kvóta rendszer egyáltalán nem került le a napirendről”.

Két védőoltás decemberi engedélyezését tervezi az EU

Magyar Szó
-
 20.11.22 17:20Külföld

A Moderna, illetve a Pfizer/BioNTech által kifejlesztett és előállított koronavírus elleni védőoltás engedélyezését tervezi az Európai Unió a jövő hónap folyamán. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke közölte, hogy az év vége előtti engedélyezés lehetővé teszi a vakcinák szétosztását az uniós tagországokban.