Vasárnap reggel kigyulladt a kolozsvári vasutaskórház

Liner
-
 20.11.22 23:22Baleset-bűnügy

Vasárnap kora reggel értesítették a tűzoltókat a sajnálatos esethez, ugyanis reggel 7 óra környékén lángok csaptak fel a kórház egyik helyiségében – írja a Főtér.

4 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy lakókocsi Rábapatyon

Ugytudjuk
-
 20.11.22 21:08Baleset-bűnügy

A tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat.

Fák közé hajtott és kigyulladt egy autó Ócsa határában

Fák közé hajtott, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Ócsa határában, az Üllő felé vezető úton. A helyszínre a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység visszahűti a felforrósodott alkatrészeket.

Tűzesetek: egy hét krónikája

Szemét égett hétfő délután Győrben a Déryné utcában néhány négyzetméteren. A város hivatásos tűzoltói gyorsan eloltották a lángokat.  Kigyulladt egy kétszintes lakóépületben lévő lakás kedden délelőtt Sopronban a Batsányi utcában. A város hivatásos tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet.

A kórháztüzek évada: ezúttal a kolozsvári vasutaskórházban csaptak fel a lángok

Főtér
-
 20.11.22 06:54Baleset-bűnügy

Pocsékul indult a vasárnap a kolozsvári vasutaskórházban: reggel hét óra közül lángok csaptak fel az egyik helyiségben. A személyzet azonnal riasztotta a tűzoltókat, akik nem aprózták el: öt esetkocsival száguldottak a helyszínre. Mint kiderült, az egyik első emeleti mosdóban rövidzárlat keletkezett a lámpában, amely kigyulladt, és porrá égett. Hár