Pengével, ereszcsatornával, ököllel támadott a csornai és a győri garázda

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt állították elő őket.

5 kapcsolódó hír

Vascsővel estek egymásnak, a rendőrök elfogták őket

Police
-
 20.11.23 14:54Baleset-bűnügy

Vascsővel estek egymásnak, a rendőrök elfogták őket Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:54 Az esztergomi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki négy személyt.

A győri rendőrök elfogták a Kossuth utcában verekedő férfiakat

Police
-
 20.11.22 15:04Baleset-bűnügy

A győri rendőrök elfogták a Kossuth utcában verekedő férfiakat Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 22., v - 15:04 Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben.

Ásóval támadtak a haragosukra a halasi rendőrség előtt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, és rongálás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik az egyikük haragosával fennálló üzleti vitát fenyegetőzve akarták lerendezni, majd a rendőrségre menekülő áldozatukra a rendőrségi épület előtt ásóval és szerszámnyelekkel támadtak rá – adta…

Ereszcsatorna-darabbal és tapétavágóval támadtak a „neandervölgyiek”

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben.

Autót törtek ereszcsatornával, ütöttek, pengével vagdostak, elkapták őket

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben.