„Bident egyáltalán nem aggasztják Trump perkeresetei”

Demokrata
-
 20.11.23 08:22Külföld

Joe Bident „egyáltalán nem aggasztják” Donald Trump amerikai elnök perkeresetei – mondta Bidedn kommunikációs főtanácsadója.

22 kapcsolódó hír

Úgy tűnik, megvan ki lesz Joe Biden külügyminisztere

Privátbankár
-
 20.11.23 08:54Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül - jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Megvan ki lehet Biden külügyminisztere

MFor
-
 20.11.23 08:47Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül - jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Megvan, hogy Joe Biden kit nevezhet meg külügyminiszternek

ATV
-
 20.11.23 06:31Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan a Magyarországhoz is kötődő Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül - jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Magyar származású külügyminisztere lehet az Egyesült Államoknak a Biden-kormányban

SzMo
-
 20.11.23 07:38Külföld

Joe Biden várhatóan Antony Blinkent akarja majd külügyminiszternek, aki édesanyja révén félig magyar.

Még az amerikai alapítóatyáknak sem volt forgatókönyve arra, ha egy elnök nem adja át a hatalmat

Liner
-
 20.11.23 03:44Külföld

Már két hét eltelt azóta, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok leköszönő elnöke vereséget szenvedett a választásokon Joe Bidennel szemben, még mindig nem ismerte el a választási vereséget, így Biden átmeneti csapata sem kezdhette meg a munkáját.

Az önpuccs kísérletével indul Trump körmönfont manővere

Napi.hu
-
 20.11.21 19:01Külföld

Donald Trump leköszönő amerikai elnöknek és a republikánus politikusoknak, akik nem vitatják ezt - az egyébként semmilyen bizonyítékkal alá nem támasztott - állítását, hogy ellenfele, Joe Biden csalással nyert ellene az elnökválasztáson hosszabb távú terveik vannak. A gond az, hogy machetével formálják az amerikai demokráciát.

Bident egyáltalán nem aggasztják Trump perkeresetei, kedden nevezi meg leendő kormánya tagjait

Propeller
-
 20.11.22 22:40Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet "egyáltalán nem aggasztják" Donald Trump amerikai elnök perkeresetei, amelyeket a választási eredmények megfordítása érdekében nyújtott be – jelentette ki Katie Bedingfield, Biden kommunikációs főtanácsadója a Fox televíziónak adott interjúban vasárnap. Bedingfield, aki Biden helyettes kampányfőnöke…

Donald Trump keresete elbukott Pennsylvaniában

Infostart
-
 20.11.22 11:08Külföld

Az amerikai elnök újabb csatát vesztett abban a küzdelmében, hogy megfordítsa az elnökválasztás eredményét Joe Biden demokrata párti elnökjelölttel szemben, egy szövetségi bíró ugyanis elutasította azt a keresetét, amelyben kampánycsapata követelte, hogy nyilvánítsanak érvénytelennek több millió levélszavazatot Pennsylvaniában,…

A magyar származású Antony Blinken lehet az USA következő külügyminisztere

Startlap
-
 20.11.23 08:56Külföld

Blinken izgalmas, nagyon szoros szálakkal kötődik Magyarországhoz. Reggeli hírösszefoglaló.

Biden Antony Blinkent nevezi meg külügyminiszteréül

Hírklikk
-
 20.11.23 07:10Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül – jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Elutasították Trump csapatának perkeresetét

Pesti Hírlap
-
 20.11.22 12:05Külföld

Donald Trump amerikai elnök újabb csatát vesztett szombaton abban a küzdelmében, hogy magát hozassa ki győztesként az elnökválasztásból Joe Biden demokrata párti elnökjelölttel szemben. Egy szövetségi bíró ugyanis elutasította azt a keresetét, amelyben kampánycsapata követelte, hogy nyilvánítsanak érvénytelennek több millió…

Elveszi a Twitter és a Facebook is az elnöki fiókokat Trump-tól

PC Fórum
-
 20.11.23 08:00Infotech

Bár Donald Trump továbbra sem hajlandó elismerni, hogy elvesztette a választást Joe Bidennel szemben, ez nem fogja utódját megakadályozni abban, hogy betöltse hivatalát - beleértve annak hivatalos kommunikációs csatornái feletti ellenőrzés átvételét is. A napokban ugyanis a Twitter és a Facebook is közölte: ha Trump magától nem adja át a…

Bident nem aggasztják Trump perkeresetei

VG
-
 20.11.23 10:35Külföld

Joe Biden kedden nevezi meg leendő kormánya tagjait.

Sajtóértesülés: Antony Blinkent nevezi meg külügyminiszteréül Joe Biden

Maszol
-
 20.11.23 09:53Külföld

A jelölt apja Magyarországon volt nagykövet az 1990-es években.

Magyar kötődése is van Joe Biden külügyminiszter-jelöltjének

hirado.hu
-
 20.11.23 06:06Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül.

Michigani republikánus képviselő: Trump nem kért beavatkozást a szavazatszámlálásba

Debreceni Nap
-
 20.11.23 06:20Külföld

onald Trump amerikai elnök nem kérte a beavatkozást a szavazatszámlálás folyamatába – jelentette ki Lee Chatfield, a michigani képviselőház republikánus elnöke a Fox televíziónak adott interjújában vasárnap. Chatfieldet és a michigani képviselőház másik hat republikánus törvényhozóját Donald Trump pénteken fogadta a Fehér Házban.…

Magyar származású külügyminisztere lehet az USA-nak

Körkép
-
 20.11.23 08:42Külföld

Több amerikai médium szerint a magyar származású Antony Blinken lesz Joe Biden kormányának külügyminisztere.   A Bloomberg News hírügynökség és a The New York Times közlését sem Biden munkatársai nem kommentálták, sem Antony Blinken. Az 58 éves Blinken több demokrata párti elnöknek dolgozott már. 2015 és 2017 között…

Antony Blinken lehet Biden külügyminisztere

OrientPress
-
 20.11.23 08:40Külföld

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül – jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Michigani republikánus képviselő: Trump nem kért beavatkozást a szavazatszámlálásba

Magyar Szó
-
 20.11.23 08:30Külföld

Donald Trump amerikai elnök nem kérte a beavatkozást a szavazatszámlálás folyamatába - jelentette ki Lee Chatfield, a michigani képviselőház republikánus elnöke a Fox televíziónak adott interjújában vasárnap.

Várhatóan a félig magyar Antony Blinken lehet Biden külügyminisztere

Index
-
 20.11.23 07:59Külföld

Apja az Egyesült Államok budapesti nagykövete volt a 90-es években, a CEU Nyílt Társadalom Archívumát (OSA) is a szüleiről nevezték el.

Egyre biztosabb: félig magyar lehet az új amerikai külügyminiszter

Magyar Hang
-
 20.11.23 07:07Külföld

Orbán Viktornak ez rossz hír, hiszen a leendő külügyminiszter apja és mostohaanyja jelentősen támogatta és ma is támogatja a Nyílt Társadalomért Archívum létrehozását a budapesti CEU-n.