Választási csalások: könyvtárnyi esetről beszéltek Trump jogászai

Demokrata
-
 20.11.20 09:55Külföld

Rudy Giulianiék úgy vélik, ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a választásokat.

12 kapcsolódó hír

Trump ügyvédei kihagyják a találkozót a michigani törvényhozókkal, mert koronavírus-fertőzés veszélyének voltak kitév…

444.hu
-
 20.11.20 20:28Külföld

Talán nem kiabálom el, hogy ennél 2020-asabb sztori már nem lesz idén. Benne van a koronavírus, Rudy Giuliani, Donald Trump, és az, ahogy éppen megpróbálja elcsalni a választást, amiről alaptalanul állítja, hogy ellenfele csalta el.

Trump jogászcsapata egyre több visszaélést tár fel

HírTV
-
 20.11.20 08:58Külföld

Érvénytelen szavazatok, túlszavazás és Soros György befolyása - többek között ezek vezethettek a választási csalásokhoz Trump jogászai szerint.

Tényellenőrzés: Ez az ábra bizonyítja a választási csalást Wisconsinban?

UrbanLegends
-
 20.11.19 16:51Tudomány

Donald Trump egy tüskeszerű kiugrásra mutogatva kiált választási csalást, pedig csak arról van szó, amiről eddig is: a később összeszámlált levélszavazatok demokrata kihívója felé billentették el a választást.

Saját párttársai is bírálják Trumpot a választási eredmények vitatásáért

Propeller
-
 20.11.20 19:55Külföld

Republikánus politikusok bírálták a Trump-kampányt a választási eredmények jogi úton történő vitatásáért. Benn Sasse nebraskai republikánus szenátor és Mitt Romney, Utah állam republikánus szenátora azt követően hozta nyilvánosságra közleményét, hogy csütörtök este Donald Trump amerikai elnök jogászai sajtótájékoztatót tartottak, amelyen…

"Végtelen számú" bizonyítéka van Trump csapatának a csalásra

Infostart
-
 20.11.20 09:39Külföld

A Demokrata Párt tömeges választási csalást szervezett az Egyesült Államokban Donald Trump jogászcsapata szerint, amelynek vezetői egy órán át ismertették bizonyítékaikat csütörtökön. Rudy Giulianiék szerint ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, Trump nyer.

A szavazatok újraszámlálása megerősítette Joe Biden győzelmét Georgiában

RTL Klub
-
 20.11.20 18:37Külföld

A szavazatok újraszámlálása megerősítette Joe Biden győzelmét Donald Trump felett az amerikai elnökválasztás egyik legszorosabb eredményét hozó Gerogia államban. Bár a választásokért felelős helyi republikánus államtitkár szerint ezzel bebizonyosodott, hogy nem történt csalás, Trump továbbra sem hajlandó elismerni vereségét.

Georgiában már hivatalos Biden győzelme

hirado.hu
-
 20.11.20 21:47Külföld

Az elnök jogászai november 11-én a szavazatok kézzel történő újraszámlálását kérték.

Trump jogászai: a levélszavazatok ellehetetlenítik az újraszámlálást

VG
-
 20.11.19 18:30Külföld

Donald Trump jogi csapata tartott sajtótájékoztatót az elnökválasztás elcsalásáról gyűjtött bizonyítékaikról, amelyeket pénteki keresetükben nyújtanak be.

Két republikánus szenátor elítéli, hogy Donald Trump vitatja az eredményeket

Maszol
-
 20.11.20 20:00Külföld

Az elnök ügyvédje közben Venezuelában gyökeredző összeesküvésről beszélt.

Georgiában hitelesítették a demokrata párti Joe Biden győzelmét

Hírklikk
-
 20.11.21 05:00Külföld

Hitelesítették az amerikai demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden győzelmét Georgiában – jelentette be Brad Raffensberger, a választásokért felelős georgiai államminiszter pénteken. Republikánus politikusok is bírálják a Trump-kampányt a választási eredmények vitatásáért.

Donald Trump jogászai szerint Soros Györgynek is köze lehet az amerikai elnökválasztás csalásgyanús eseteihez

Origo
-
 20.11.20 10:39Külföld

Rudy Giuliani és Sidney Powell az elnökválasztás kapcsán felmerülő aggodalmaikról hosszasan beszéltek a sajtótájékoztatójukon.

Választási csalások: könyvtárnyi esetről beszéltek, Sorost is emlegették Trump jogászai

Mandiner
-
 20.11.19 22:57Külföld

A Demokrata Párt tömeges választási csalást szervezett az Egyesült Államokban Trump jogászcsapata szerint, amelynek vezetői egy órán át ismertették bizonyítékaikat csütörtökön. Rudy Giulianiék szerint ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a választásokat.