Ursula von der Leyen bizakodó Bident illetően

Demokrata
-
 20.11.20 16:13Külföld

Reméljük, hogy Joe Biden várható elnökségével az Egyesült Államok visszatér a többoldalú együttműködéshez – mondta Von der Leyen.

6 kapcsolódó hír

A bizonytalanná vált gazdasági élénkítés ellenére felfelé araszolnak a tőzsdék

Kitekintő
-
 20.11.20 13:22Külföld

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen közölte, hogy még az év vége előtt jóváhagyhatnak egyes COVID-19 oltásokat. Az EU vezetői ugyanakkor nem tudtak előrelépni a költségvetési vita rendezésében, így az összesen 1,8 billió eurós költségvetési és helyreállítási csomag egyelőre nem tud elindulni.

Brüsszeli támadás a magyar-lengyel vétóra

FüHü
-
 20.11.21 11:41Vélemény

Az Európai Unió állam- és kormányfői három órán át tanácskoztak csütörtök esti videokonferenciájukon. Bár a téma nem volt napirenden minden más felett fenyegetően merült fel: Magyarország és Lengyelország az EU következő hét évre szóló pénzügyi keretének elutasítását. Ursula von der Leyen asszony gyors megoldást sürget mondván: milliók…

Pozitív változásokat remél Bidentől Ursula von der Leyen

hirado.hu
-
 20.11.20 16:41Külföld

Reméli, hogy az Egyesült Államok visszatér a többoldalú együttműködéshez.

Von der Leyen reméli, hogy az Egyesült Államok visszatér a többoldalú együttműködéshez

Népszava
-
 20.11.20 17:03Külföld

Az Európai Bizottság elnöke bízik abban is, hogy az új kormányzat részt vesz a globális egészségbiztonság fejlesztésben, miután szavai szerint Trump erre nem mutatott túl sok hajlandóságot.

Ursula von der Leyen: reméljük, Joe Biden visszatér az együttműködéshez

Hírklikk
-
 20.11.20 21:00Külföld

Reméljük, hogy Joe Biden várható elnökségével az Egyesült Államok visszatér a többoldalú együttműködéshez, különösen a koronavírus-járvány és klímaváltozás elleni küzdelem területén – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pénteken, a szombati G20 találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

Ursula von der Leyen reméli, hogy a Biden-kormány visszatér az együttműködéshez

Index
-
 20.11.20 17:57Külföld

Bízik benne, hogy az Egyesült Államok visszatér a párizsi klímaegyezményhez és részt vesz a járvány elleni nemzetközi küzdelemben.