Tíz tonna gabona ég egy telephelyen Borsosberényben

ATV
-
 20.11.21 16:51Baleset-bűnügy

Mintegy tíz tonna gabona ég egy gabonatárolóban egy telephelyen, Borsosberényben, a Petőfi út és a Béke út közelében. Rétságról, Vácról és Balassagyarmatról érkeztek elsőként hivatásos tűzoltók a helyszínre, három vízsugárral kezdték hűteni és oltani az épületet. A helyszínre érkeztek még a diósjenői önkéntes tűzoltók, valamint elindult a…

5 kapcsolódó hír

Felborult egy autó Egyházashollós közelében, ketten megsérültek

Vaol
-
 20.11.21 09:03Baleset-bűnügy

Szombaton reggel egy Suzuki személyautó haladt a 8-as úton Rábahídvég felől Körmend irányába, amikor a jármű egy 60 km/h-s sebességkorlátozásos szakaszon megcsúszott, majd két jelzőtáblát kidöntve felborult és egy mezőgazdasági területen állt meg.

Egymásba futott két autó Bőnynél, az egyik fel is borult

A Győr felé vezető úton történt a baleset.

Egymásba futott két autó Bőny közelében

Összeütközött két személyautó a Bőny és Győr közötti úton, Örkénypuszta közelében. Az egyik jármű felborult. A műszaki mentést végző győri hivatásos és banai önkéntes tűzoltók áramtalanítják a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egymásba futott két autó Bőny közelében

Ugytudjuk
-
 20.11.20 19:02Baleset-bűnügy

A Győr felé vezető úton történt a baleset.

Jeges úton csúszott meg a Suzuki, két sérült Egyházashollósnál

Nyugat
-
 20.11.21 15:10Baleset-bűnügy

Körmend irányába tartott a személyautó, vezetője Egyházashollós előtt egy terelőszigetnél elvesztette az uralmát a járműve felett.