Akciós koronavírusteszteket kínál 9 ezer forintért az egyik webáruház

Liner
-
 20.11.20 12:13Életmód

Ha koronavírusszerű tüneteket produkálunk, és nem bírjuk kivárni a háziorvosunk döntését, valamint a mintavételezők kiérkezését, akkor van egy jó hírünk – a Black Friday akció keretein belül megvásárolhatjuk saját PCR-tesztünket.

4 kapcsolódó hír

Lemaradtál? Ezekben a webáruházakban még mindig tart a Black Friday

GSMring
-
 20.11.21 07:04

A legtöbb üzletben és webáruházban még nem értek véget a nagy akciók.  Még mindig nem vagy elkésve a karácsonyi bevásárlással, hiszen rengeteg üzletben és webáruházban tart a Black Friday vagy valamilyen más nevű, de hasonló jellegű akció. Összegyűjtöttük azokat a webshopokat kategóriák szerint ahol még lecsaphatsz az…

Black Friday és Notino: Hatalmas akciók a parfümökre

Igaz, november 27-re esik a Black Friday, sokaknál már most elindult az akciós időszak - például a Notino.hu-n. Most lecsaphatsz többek közt akciós parfümökre, amiből összegyűjtöttünk néhányat.

Komoly akciókkal rajtolt el a Black Friday a PS Store-on

IGN
-
 20.11.20 20:24Gaming

Ha van még megtakarított pénzed.... Ahogyan az várható volt, a PlayStation Store is elindította Black Friday akcióját, aminek keretében például a The Last of Us 2-t majdnem féláron lehet beszerezni.

Másfél milliárdnyi rendelés volt az eMag Black Friday első órájában

TechWorld
-
 20.11.20 10:25Infotech

Az idei eMAG Black Friday akció első órájában több mint 53 ezer rendelés érkezett be az online csatornákon, amelyek összértéke mintegy másfélmilliárd forintot tett ki. Az eMAG Black Friday-a néhány perccel reggel 7:07 órakor kezdődött. Az első órában több mint 600 ezer látogatást generált a webáruház, a legforgalmasabb reggeli időpontban…