Ez az olasz város nyerte el 2021-es Bor Városa címet

Startlap Utazás
-
 20.11.18 15:33Utazás

Messze földön híresek az olasz borvidékek, és komoly hagyománya is van az országban az italnak. Jövő évtől pedig Olaszországnak hivatalos Città del Vinója, vagyis borvárosa lesz.

5 kapcsolódó hír

Villányi vörös és pécsi fehér a Pte hivatalos bora

Bama
-
 20.11.19 10:53Belföld

A Pécsi Tudományegyetemen hagyomány, hogy a tanév elején kihirdetik, mely borok viselhetik egy éven át a Pte Bora kitüntető címet. Idén az ünnepélyes díjátadó a vírushelyzet miatt elmaradt, de a borok az ősz folyamán forgalomba kerültek: egy villányi cabernet sauvignon és egy pécsi cirfandli lett a kiválasztott – áll a Pte közleményében.

Villányi vörös és pécsi fehér lett a PTE hivatalos bora

Szabad Pécs
-
 20.11.19 08:21Vélemény

A Pécsi Tudományegyetemen hagyomány, hogy a tanév elején kihirdetik, mely borok viselhetik egy éven át a PTE Bora kitüntető címet. Idén az ünnepélyes díjátadó a vírushelyzet miatt elmaradt, de a borok az ősz folyamán forgalomba kerültek: egy villányi cabernet sauvignon és egy pécsi cirfandli lett a kiválasztott, írta csütörtökön reggel a PTE. A Péc

Idén is megválasztották a Pécsi Tudományegyetem Borát

Pécs Aktuál
-
 20.11.20 06:59Karrier

A PTE Bora címet egy villányi és egy pécsi bor viselheti ebben a szezonban. A fehérborok között a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének 2018-as Cirfandlija lett a zsűri kiválasztottja, míg a vörösborok közül Günzer Zoltán villányi családi birtokának 2017-es Cabernet Sauvignon-ja lett a befutó. Kiemelt képünk forrása: univpecs.com.

Villányi vörös és pécsi fehér a PTE hivatalos bora

Pécsi Napilap
-
 20.11.19 08:48Megyei

A Pécsi Tudományegyetemen hagyomány, hogy a tanév elején kihirdetik, mely borok viselhetik egy éven át a PTE Bora kitüntető címet.

Villányi vörös és pécsi fehér a PTE hivatalos bora

Pécsi Újság
-
 20.11.19 08:47Megyei

A Pécsi Tudományegyetemen hagyomány, hogy a tanév elején kihirdetik, mely borok viselhetik egy éven át a PTE Bora kitüntető címet. Idén az ünnepélyes díjátadó a vírushelyzet miatt elmaradt, de a borok az ősz folyamán forgalomba kerültek: egy villányi cabernet sauvignon és egy pécsi cirfandli lett a kiválasztott.    A Pécsi Tudományegyetem…