Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres tesztelés

Demokrata
-
 20.11.19 11:49Belföld

A kormány a múlt heti ülésén döntött arról, hogy az egészségügyi, szociális és nevelési intézményekben dolgozók számára tesztelést rendel el.

19 kapcsolódó hír

Kormányinfó: jövő héten dönt a kormány az esetleges újabb intézkedésekről

Privátbankár
-
 20.11.19 11:30Gazdaság

Gulyás Gergely miniszter szerint kifejezetten rosszak az ottani adatok. A jövő heti kormányülésen döntenek a korlátozó intézkedésekről. Részletek a Kormányinfóról.

Szigorítani kell az ingázás szabályozásán, ha nem javul a vírushelyzet a nyugati határon

MFor
-
 20.11.19 11:24Gazdaság

Gulyás Gergely miniszter szerint kifejezetten rosszak az ottani adatok. A jövő heti kormányülésen döntenek a korlátozó intézkedésekről. Részletek a Kormányinfóról.

Akár az ingázás szabályain is szigoríthatnak – jövő héten dönt a kormány

Piac és Profit
-
 20.11.19 11:48Életmód

Gulyás Gergely miniszter szerint kifejezetten rosszak az adatok a nyugati határon. A jövő heti kormányülésen döntenek a korlátozó intézkedésekről. Részletek a Kormányinfóról.

Pénteken elkezdődik az országos rendszeres tesztelés

888.hu
-
 20.11.19 16:19Vélemény

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben – jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ingyenes lesz a koronavírus elleni vakcina Magyarországon

Femcafe
-
 20.11.19 12:22Életmód

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón fontos információkat osztott meg a koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatban.

Gulyás Gergelyt a jövőbeli szigorításokról: “Meglátjuk”

ATV
-
 20.11.19 11:34Belföld

A csütörtöki kormányinfón többek között arról kérdeztük Gulyás Gergely minisztert,, hogy Orbán Viktor az Európai Tanács esti videókonferenciáján bejelenti-e a vétót, miről beszélt a miniszterelnök Angela Merkellel, valamint várható-e még korlátozás karácsony előtt.

Jövő szerdán dönt a kormány a további korlátozásokról

SzMo
-
 20.11.19 11:35Belföld

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón azt mondta: a jelenlegi szabályok alkalmasak arra, hogy lassítsák a járvány terjedését, viszont „ha a helyzet nem javul, a kormány készen áll arra, hogy az eddiginél is szigorúbb korlátozásokat hozzon”.

Kiderült, hány adag koronavírus-vakcinát kötött le Magyarország

Liner
-
 20.11.19 11:17Életmód

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón bejelentette, hogy hazánk megkötötte a szükséges megállapodásokat a COVID-19 oltóanyagok kapcsán.

Kormányinfó: megvan, mikor dönthet a kormány az általános iskolákról és az esetleges szigorításokról, vagy enyhítések…

Blikk
-
 20.11.19 10:43Belföld

Csütörtökön délelőtt tartotta meg Kormányinfó nevű sajtótájékoztatóját Gyulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány legújabb döntéseiről.

Gulyás Gergely: Az osztrák határ mentén fokozott óvatosságra kérünk mindenkit

Metropol
-
 20.11.19 11:03Bulvár

Csütörtökön ismét Kormányinfót tartott Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra, ahol a járványügyi helyzet legfontosabb kérdéseiről beszéltek.

Így tesztelnek majd le hetente minden egészségügyist, tanárt, óvodai és bölcsődei dolgozót

Infostart
-
 20.11.19 13:45Belföld

Harmad-negyedéves orvostanhallgatókra hárul azon munka jelentős része, amelyben minden iskolai, óvodai, bölcsődei dolgozót minden héten letesztelnek mostantól. Az egészségügyi és szociális intézményeknek a rendszeres tesztelést "házon belül" kell megoldaniuk.

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres tesztelés

Gondola
-
 20.11.19 15:07Belföld

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben - jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely a kormányinfón: “majd meglátjuk!” – kicsit részletesebben….?

Városi Kurír
-
 20.11.19 13:25Belföld

A csütörtöki kormányinfón többek között arról kérdezték Gulyás Gergely minisztert, hogy Orbán Viktor az Európai Tanács esti videókonferenciáján bejelenti-e a

Tizenkétmillió adag vakcinát kötött le Magyarország

Magyar Szó
-
 20.11.19 19:16Külföld

Mintegy 12 millió adag koronavírus elleni oltóanyagot kötött le Magyarország, ez több mint 36 milliárd forintba kerül majd – közölte csütörtöki online sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Országos tesztelést rendelt el a kormány a szociális intézményekben, az egyészségügyben és az iskolákban

RTL Klub
-
 20.11.19 18:30Bulvár

Országos tesztelést rendelt el a kormány a szociális intézményekben, az egyészségügyben és az iskolákban. Holnaptól (november 20.) szűrik a dolgozókat. Csaknem ezer orvostanhallgató is részt vesz a munkában. A Pedagógusok Szakszervezete szerint akár a tanítás is leállhat az általános iskolákban, ha kiderül, hogy sok tanár fertőződött…

Kormányinfó: november 25-én dönthetnek a további intézkedésekről

Borsodihír
-
 20.11.19 11:13Belföld

December 11-ig érvényben vannak a korlátozó rendeletek.

Az ingázókat nem érintik az újabb osztrák szigorítások

Győr Plusz
-
 20.11.20 05:30Megyei

Gulyás Gergely közölte: az Ausztriában dolgozó magyarokat nem érintik a napokban életbe lépett osztrák járványügyi szigorítások. Ezzel együtt arra kérte a napi rendszerességgel Ausztriába járó dolgozókat, hogy fokozottan tartsák be a védekezési szabályokat, mert a fertőzések területi elhelyezkedésénél azt látni, hogy az ország…

Koronavírus: Ingyenes lesz az oltóanyag

Óbuda Most
-
 20.11.19 14:09Egészség

Gulyás Gergely szerint ahhoz, hogy a szabályokon lazítani lehessen, nagy járványügyi javulás szükséges, a koronavírus-oltóanyagról pedig megtudtuk, hogy több vakcina is már a harmadik tesztelési fázisban van. A kormány jövő szerdán értékeli az eddig meghozott intézkedéseket, így a múlt szerda óta hatályos kijárási korlátozások hatásait –…

Gulyás: november 25-én dönthetnek a további intézkedésekről

Cívishír
-
 20.11.19 11:13Megyei

December 11-ig érvényben vannak a korlátozó rendeletek.