Kapcsolódó megyék

Van élet az SZFE-n túl

Demokrata
-
 20.11.19 17:24Színpad

Körbenéztünk, van-e alternatívája a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek, kik és hol képeznek ma magyar színészeket határon innen és túl.

20 kapcsolódó hír

Az Szfe oktatói folytatják a sztrájkot, miután a bíróság a javukra döntött

444.hu
-
 20.11.19 11:28Belföld

Az egyetem új vezetése a sztrájkbizottság szerint „száz tanáron és ötszáz hallgatón áll könyörtelen bosszút, a járványidőszak kellős közepén”.

Folytatják a sztrájkot az Szfe dolgozói

SzakmaPortál
-
 20.11.19 17:05Karrier

Mivel az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói, akik felszólították a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a sztrájkbizottsággal. Az SZFE sztrájkbizottságának csütörtöki online sajtótájékoztatóján elhangzott: a Főváros

Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói

Propeller
-
 20.11.19 13:07Belföld

Mivel az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói, akik felszólították a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a sztrájkbizottsággal. /SZFE Az SZFE sztrájkbizottságának csütörtöki online sajtótájékoztatóján elhangzott: a F

Folytatják a sztrájkot az Szfe dolgozói

ProfitLine
-
 20.11.19 15:30Gazdaság

Mivel az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (Szfe) dolgozói, akik felszólították a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a sztrájkbizottsággal.

Sajtópert nyert az Origóval szemben az SZFE kommunikációs vezetője

Media1
-
 20.11.19 12:26Média

A sajtóorgánum az első fokon született ítélet szerint valótlanul állította, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem tábort szervezett a hallgatóinak arról, hogyan kell blokádot csinálni.

Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói

Infostart
-
 20.11.19 14:19Belföld

Mivel az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói, akik felszólították a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a sztrájkbizottsággal.

Segíteni próbálnak: ezért szerveztek véradást az Szfe hallgatói

Blikk
-
 20.11.19 17:09Belföld

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az egészségügyben próbálnak segíteni, ezúttal véradást szerveznek.

Az SZFE-sek nem kaptak hivatalos tájékoztatást a "költözésről", folytatódik a tanárok sztrájkja

Eduline
-
 20.11.19 13:54Karrier

Vidnyánszky Attila korábban azt mondta, február 1-jétől új helyszíneken fog folytatódni az oktatás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A hallgatók azt állítják, ők erről sem a jogszerűtlenül megbízott vezetéstől, sem az illegitim fenntartótól nem kaptak hivatalos tájékoztatást.

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet a kormány már nem szerezheti meg

HVG
-
 20.11.19 10:42Életmód

Mi lehet az SZFE-ügy végkimenetele? Mikor és mivel lőtt öngólt a kormány? Mi lenne, ha Vidnyánszkyéknak sikerülne átvenniük az irányítást az egyetem felett? Megválaszoljuk az egyetemfoglalás öt nagy kérdését.

SZFE – Folytatják a sztrájkot az egyetem dolgozói

kultura.hu
-
 20.11.19 13:32Kultúra

Mivel az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói, akik felszólították a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a sztrájkbizottsággal.

Már ötven napja sztrájkolnak az SZFE oktatói, ráadásul végig jogszerűnek minősült

Borsod24
-
 20.11.19 18:20Belföld

Ötven napja sztrájkolnak a Színház-és Filmművészeti Egyetem oktatói, amelynek sorsáról csütörtökön délelőtt tájékoztatták a nyilvánosságot. A Zoom-sajtótájékoztatón kiderült, Szarka Gábor kancellár már bent dolgozik a Vas utcai épületben. A sztrájkbizottság elmondta, “az egyetem fenntartó kuratóriuma és megbízott vezetése ötven napja semmibe…

Folytatódik a sztrájk az SzFE-n

Pesti Hírlap
-
 20.11.19 13:13Belföld

Az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerű a sztrájk, így fenn is tartják azt, amíg a fenntartó nem tárgyal velük. Az SZFE sztrájkbizottsága csütörtöki online sajtótájékoztatóján elmondta: miután a Fővárosi Törvényszék a múlt héten megállapította, hogy követeléseik jogszerűek, a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú határozatában új…

SZFE: Folytatják a sztrájkot az egyetem dolgozói

Mandiner
-
 20.11.19 12:51Belföld

A dolgozók közölték, úgy sztrájkolnak, hogy közben vigyáznak arra, nehogy emiatt kárt szenvedjenek a hallgatók.

SZFE-ügy – Karsai: Hagyjanak fel a rombolással!

Klubrádió
-
 20.11.19 23:27Vélemény

Folytatják a sztrájkot a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói, miután a bíróság a javukra ítélt. Karsai György, az SZFE tanára elmondta, új követeléseket fogalmaztak meg a fenntartó felé, amelyek lényege, hogy hagyjanak fel a rombolással. Első körben vissza szeretnék kapni a hozzáférést az oktatás adminisztrációs…

Jogszerű az Szfe sztrájkja, folytatják

Fidelio
-
 20.11.19 11:10Színpad

Ez derült ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatóinak csütörtöki online sajtótájékoztatóján. Szarka Gábor már bent dolgozik a Vas utcai épületben.

Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói

Óbuda Most
-
 20.11.19 14:56Karrier

Az elsőfokú bíróság megállapította, hogy jogszerűen sztrájkolnak, folytatják a munkabeszüntetést az SZFE dolgozói, addig amíg a fenntartó nem tárgyal velük. Az SZFE sztrájkbizottságának csütörtöki online sajtótájékoztatóján elhangzott: a Fővárosi Törvényszék a múlt héten megállapította, hogy követeléseik jogszerűek. A Fővárosi…

SZFE – Folytatják a sztrájkot az egyetem dolgozói

Filmsor
-
 20.11.19 12:44Film

Úgy sztrájkolnak, hogy közben vigyáznak arra, nehogy emiatt kárt szenvedjenek a hallgatók.

A dolgozói sztrájk és az Origo hamis cikke ügyében is pert nyertek az SZFE egyetemfoglalói

Mérce
-
 20.11.19 11:20Belföld

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kommunikációs vezetője "nem szervezett politikai nevelőtábort" a hallgatóknak, a dolgozók jogosan sztrájkolnak.

Mindenkit arra biztatok, hogy álljon ki az igaza mellett, ne tűrje, hogy meghurcolják! – mondta az Origo ellen pert nyerő…

Telex
-
 20.11.19 09:13Belföld

A kormányközeli portál azt állította, hogy az egyetem politikai nevelőtábort szervezett a hallgatóinak.

Pert nyert az Origo ellen az SZFE kommunikációs vezetője

Színház.online
-
 20.11.18 18:54Színpad

Veszprémi Judit, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kommunikációs vezetője megnyerte a sajtóhelyreigazítási pert az Origóval szemben, akik szeptember 18-án azt állították, hogy politikai nevelőtábort szervezett az SZFE hallgatóinak.