A kulturális stratégiát dolgozza ki a Művészeti Tanács

Bama
-
 20.11.19 18:45Kultúra

A Művészeti Tanács az önkormányzat kulturális szférát érintő helyi jogszabályok, döntések, közgyűlési előterjesztések előkészítésének szakaszában állásfoglalást alakíthat ki, a tervezett intézkedésekkel kapcsolatban javaslatot tehet – olvasható a pécsi önkormányzat közleményében.

4 kapcsolódó hír

Megválasztották a ZSÖK-ügyvezető megválasztásakor megígért Művészeti Tanács tagjait

Szabad Pécs
-
 20.11.19 17:23Vélemény

Finoman szólva nem csak helyben ismert művészek és szakemberek lettek a pécsi Művészeti Tanács tagjai. Akikről egyhangúlag szavaztak (ha most csak formálisan is) a képviselők. Az elnök Ágoston Zoltán, a Jelenkor főszerkesztője lett. A Művészeti Tanács megalapításának az ötletét még P. Horváth Tamás, a pécsi közgyűlés kulturális…

Művészeti tanácsot hozott létre a pécsi önkormányzat

kultura.hu
-
 20.11.19 18:29Kultúra

A pécsi közgyűlés új szerveként működő tanács a „kulturális szférát érintő helyi jogszabályok, döntések, közgyűlési előterjesztések előkészítésének szakaszában állásfoglalást alakíthat ki, a tervezett intézkedésekkel kapcsolatban javaslatot tehet” az önkormányzat felé.

Művészeti Tanácsot állított fel a város, a kulturális stratégia kidolgozása a feladat

Pécsi Újság
-
 20.11.19 17:03Kultúra

A pécsi közgyűlés új szerveként működő Művészeti Tanácsot azzal a céllal hozta létre a városvezetés, hogy a testület a kulturális élet szereplőivel egyeztetve kidolgozza és a gyakorlatba átültesse Pécs hosszú távú kulturális stratégiáját, amellyel a város erősítheti kulturális decentrum szerepét, és újra meghatározó helyre kerülhet a hazai kulturál

Megszületett a döntés, kilenctagú művészeti tanács segíti a pécsi közgyűlést

PécsiStop
-
 20.11.19 16:39Megyei

A közgyűlés mellett működő új szervként létrejött a pécsi művészeti tanács, melyben Beck Zoltán, Ágoston Zoltán, Horváth Zsolt, P. Müller Péter, Pinczehelyi Sándor, Dévényi Sándor, Petrányi Zsolt, Lakner Tamás foglalnak helyet. A tanács célja többek között Pécs hosszú távú kulturális stratégiájának kidolgozása.