Változás a bolti üdítőknél, ásványvizeknél, erre kevesen számítottak

Napi.hu
-
 20.11.19 07:14Belföld

Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest - közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára, Bikfalvi Istvánné az MTI-vel.

10 kapcsolódó hír

John Deere: 12 %-os árbevétel kiesés a koronavírus miatt

Agrotrend
-
 20.11.19 11:33Gazdaság

A világ vezető mezőgépgyártója ez év első kilenc hónapja alatt, az előző év hasonló időszakához képest 12 %-kal kisebb 27,81 Mrd USD (21,75 Mrd euro) árbevételt könyvelhetett el.

Koronavírus: nagy pofont kapott a magyar üdítőital-ágazat

Csaknem 7%-kal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest, közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az Mti-vel.

Kevesebb ásványvíz és gyümölcslé fogy

MMonline
-
 20.11.19 11:28Cégvilág

Csaknem 7 százalékkal, 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség adatai szerint. A koronavírus-járvány miatt vállalatonként eltérő…

Miért nem isszuk az ásványvizet Covid-idején?

ProfitLine
-
 20.11.19 07:00Gazdaság

Mintegy 7 %-kal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest - közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az MTI-vel.

Egyre kevesebb üdítőt és ásványvizet vásárolnak a magyarok

Blikk
-
 20.11.19 08:58Belföld

Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest – közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az MTI-vel.

Változás a bolti üdítőknél, ásványvizeknél

Hírklikk
-
 20.11.20 04:00Belföld

Csaknem hét százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest – közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az MTI-vel.

A magyaroknak már az ásványvíz sem kell annyira

Index
-
 20.11.19 06:23Belföld

A természetes ásványvizek forgalma 12 százalékkal csökkent az előző év hasonló időszakához képest.

Kevesebb ásványvíz, gyümölcslé és üdítőital fogyott

Turizmus.com
-
 20.11.19 11:19Utazás

Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest.

Kevesebb ásványvizet és gyümölcslevet vásárolnak a magyarok az idén

Mandiner
-
 20.11.19 10:55Belföld

Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest – közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az MTI-vel.

Kevesebb ásványvíz és üdítő fogy az országban

Promenad
-
 20.11.19 08:10Színes

Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első kilenc hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest - közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára az MTI-vel.