Különleges fotót posztolt az államtitkár a szerda esti győzelem után

ATV
-
 20.11.19 06:45Belföld

Kisfiával közös fotót tweetelt tegnap este Fürjes Balázs Budapest-államtitkár a magyar labdarúgó-válogatott győzelme után.

6 kapcsolódó hír

Fürjes Balázs az iparkamara javaslatáról: nem az iparűzési adó felfüggesztése a legjobb megoldás

ATV
-
 20.11.18 20:11Belföld

A Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár úgy látja, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának az a dolga, hogy megoldást keressen a kis- és középvállalkozások problémáira, ugyanakkor megérti azokat a településvezetőket is, akik a javaslat hallatán aggódni kezdtek.

Fürjes Balázs: fejlesszük Budapestet, de a város eladósítása nélkül

Infostart
-
 20.11.18 17:15Vélemény

Nem értünk egyet abban a főpolgármesterrel, hogy ő megszorításokkal, szolgáltatások színvonalának csökkentésével, adóemeléssel és hitelfelvétellel akar reagálni erre a válsághelyzetre. Ez egy filozófiai vita közöttünk – mondta Fürjes Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció…

Fürjes Balázsnak sem tetszik Parragh javaslata

Hírklikk
-
 20.11.19 10:35Belföld

A főváros fejlesztéséért felelős államtitkár sokkal finomabban fogalmazott, mint párttársa, Cser-Palkovics András.

Újabb fideszes ment neki Parragh javaslatának

Népszava
-
 20.11.19 09:20Belföld

Fürjes Balázs, a főváros fejlesztéséért felelős államtitkár ugyanakkor jóval visszafogottabban fogalmazott, mint ahogyan azt párttársa tette.

Budapest pénzét számolgatja Fürjes Balázs államtitkár, szerinte miniszterelnöknek készül Karácsony Gergely

Budapestnek sok pénze van, ráadásul a kormányzati források tekintetében kivételezett helyzetet élvez – mondta Fürjes Balázs Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár szerda este. Azt is kijelentette, hogy az iparűzési adó felfüggesztése nem jó ötlet, a főpolgármesternek pedig szerinte miniszterelnöki ambíciói vannak.…

Fürjes Balázs és a nagykörúti dugók

Mandiner
-
 20.11.19 10:09Vélemény

A fővárosiak háromnegyede csak dugók nélkül fogadja el a biciklisávok létesítését, ítja Twitter-üzenetében Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár.