Indítványozták a kizsákmányoló emberkereskedő letartóztatását

Duol
-
 20.11.19 17:00Baleset-bűnügy

Dr. Varga Lóránt a Fejér Megyei Főügyészség megbízott főügyész helyettese, a főügyész távollétében jogkörében eljárva az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

4 kapcsolódó hír

Ketten erőszakoltak meg egy nőt – a bíróság elrendelte letartóztatásukat

Veol
-
 20.11.18 19:11Baleset-bűnügy

Indítványozta két mongol férfi letartóztatását a Veszprémi Járási Ügyészség, akiket szexuális erőszak bűntettével gyanúsít a Veszprémi Rendőrkapitányság, közölte Kulmanné Cs. Varga Edit főügyészségi helyettes szóvivő.

Vádemelés egy idős nő sérelmére elkövetett rablás miatt

A Szarvasi Járási Ügyészség rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 43 éves büntetett előéletű mezőkövesdi illetőségű, de miskolci tartózkodási helyű férfi és társa, egy 24 éves, szintén büntetett előéletű mezőkövesdi férfi ellen. A páros 2019. június 30-án éjszaka az utcán raboltak ki egy színházból hazafelé tartó idő

Az ügyészség indítványozta a barátnőjét prostiként futtató férfi letartóztatását

Feol
-
 20.11.19 16:01Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette, valamint kitartottság bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2019. januártól 2020. novemberig a sértettet prostitúcióra bírta rá, és az abból származó bevételből magát kitartatta.

Brutális módon jutott nyolcszáz forinthoz egy jászkiséri nő

Szoljon
-
 20.11.18 11:30Baleset-bűnügy

A Jászberényi Járási Ügyészség indítványt tett egy erőszakos bűncselekmények miatt korábban is büntetett jászkiséri nő letartóztatására, rablás bűntette miatt.