A munkahelyek megőrzése érdekében támogatja a kormány a beruházásokat

888.hu
-
 20.11.17 18:48Vélemény

A magyar kormány nem a szociális segélyezést, hanem a munkahelyek megtartását tartja megoldásnak a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben, ezért támogatja a munkáltatók beruházásait – jelentette ki Szijjártó Péter, amikor online jelentkezett be a Német Iparszövetség keddi tanácskozásán.

5 kapcsolódó hír

A beruházások támogatásával munkahelyek megőrzése a cél

Metropol
-
 20.11.17 14:52Bulvár

A kormány programjának köszönhetően eddig 155 ezer munkahelyet tudtak megmenteni a magyarországi cégek - jelentette be Szijjártó Péter

Szijjártó: a munkahelyek megőrzése érdekében támogatja a kormány a beruházásokat a beruházásokat

A koronavírus-fertőzéssel küzdő külgazdasági- és külügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett hozzászólásában példaként említette, hogy uniós források felhasználásával maximum 800 ezer euró értékben, illetve a fejlesztésre fordított összeg 50 százalékáig támogatják azokat a cégeket, amelyek vállalják a munkahelyek…

Szijjártó: a munkahelyek megőrzése érdekében támogatja a kormány a beruházásokat a beruház

Nyíregyháza
-
 20.11.17 14:15Belföld

A magyar kormány nem a szociális segélyezést, hanem a munkahelyek megtartását tartja megoldásnak a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben, ezért támogatja a munkáltatók beruházásait - jelentette ki Szijjártó Péter, amikor online jelentkezett be a Német Iparszövetség keddi tanácskozásán.

Újabb brutális összegű beruházásösztönzéssel védené a munkahelyeket a kormány

HR Portál
-
 20.11.18 07:11Karrier

Újabb 140 millió euró értékű beruházásösztönző programmal igyekszik ellensúlyozni a kormány a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásait. Az első etapban 904 cég 1,2 milliárd eruót fektetett be, ami 155 ezer munkahely megvédéséhez járult hozzá.

Szijjártó Péter: A munkahelyek megőrzése érdekében támogatja a kormány a beruházásokat

Origo
-
 20.11.17 13:20Belföld

A sikerek láttán a kormány készen áll egy újabb 140 millió euró értékű beruházásösztönző program elindítására - mondta a miniszter.